Fan overlijdt door hitte bij concert Taylor Swift

Karen Luiken-18 november 2023 om 10:16- Foto:

Reuters

Een fan is deze week overleden bij een concert van Taylor Swift in Rio de Janeiro. Het gaat volgens de Braziliaanse krant Folha De S. Paolo om een 23-jarige vrouw. Ze stierf door oververhitting.

De fan kreeg een hartstilstand toen ze vooraan bij het podium stond. Ze werd ter plaatse gereanimeerd en is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. In de ambulance kreeg ze een tweede hartstilstand. Ze overleefde dat niet.

Naast de 23-jarige fan waren er ook honderden andere bezoekers die last hadden van de hitte. Meerdere mensen zouden zijn flauwgevallen. In Rio de Janeiro lag de gevoelstemperatuur afgelopen week op bijna 60 graden.

Taylor Swift is kapot van het nieuws. “Ik kan niet geloven dat ik dit schrijf, maar het is met een gebroken hart dat ik zeg dat we eerder deze avond een fan zijn verloren”, aldus de zangeres op Instagram. “Ik ben er kapot van. Ik heb niet veel informatie. Ik weet alleen dat ze prachtig was en veel te jong om te sterven.”

Taylor zegt dat ze niet over de situatie op het podium kan praten, omdat ze het er te zwaar mee heeft. “Voor nu wil ik zeggen dat ik het verlies diep voel en dat mijn gebroken hart uit gaat naar haar familie en vrienden.”

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer