Fan overlijdt door hitte bij concert Taylor Swift

Karen Luiken-18 november 2023 om 10:16- Foto:

Reuters

Een fan is deze week overleden bij een concert van Taylor Swift in Rio de Janeiro. Het gaat volgens de Braziliaanse krant Folha De S. Paolo om een 23-jarige vrouw. Ze stierf door oververhitting.

De fan kreeg een hartstilstand toen ze vooraan bij het podium stond. Ze werd ter plaatse gereanimeerd en is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. In de ambulance kreeg ze een tweede hartstilstand. Ze overleefde dat niet.

Naast de 23-jarige fan waren er ook honderden andere bezoekers die last hadden van de hitte. Meerdere mensen zouden zijn flauwgevallen. In Rio de Janeiro lag de gevoelstemperatuur afgelopen week op bijna 60 graden.

Taylor Swift is kapot van het nieuws. “Ik kan niet geloven dat ik dit schrijf, maar het is met een gebroken hart dat ik zeg dat we eerder deze avond een fan zijn verloren”, aldus de zangeres op Instagram. “Ik ben er kapot van. Ik heb niet veel informatie. Ik weet alleen dat ze prachtig was en veel te jong om te sterven.”

Taylor zegt dat ze niet over de situatie op het podium kan praten, omdat ze het er te zwaar mee heeft. “Voor nu wil ik zeggen dat ik het verlies diep voel en dat mijn gebroken hart uit gaat naar haar familie en vrienden.”

Nicki Minaj boos om arrestatie in Amsterdam

Karen Luiken-26 mei 2024 om 11:33

Nicki Minaj is not amused over haar arrestatie van zaterdagavond. De zangeres werd op het Amsterdamse vliegveld Schiphol gearresteerd vanwege drugsbezit en laat nu via social media van zich horen.

De Amerikaanse rapper moest gisterenavond eigenlijk in Manchester optreden, maar moest die show aan zich voorbij laten gaan vanwege de arrestatie. Ze werd opgepakt omdat ze zo'n veertig joints in haar bezit zou hebben gehad. Zelf denkt ze dat er opzet in het spel is. Nicki is ervan overtuigd dat de arrestatie als doel had haar zo veel vertraging op te laten lopen, dat ze niet meer zou kunnen optreden in Manchester.

“Ik ben iets meer dan een uur geleden gearriveerd in mijn hotel in Manchester”, schreef ze vannacht op X. Ze heeft naar eigen zeggen vijf tot zes uur in een cel gezeten voordat ze op het vliegtuig kon stappen. De plek waar ze in Manchester zou optreden, was bereid de show uit te laten lopen, maar zelfs dat zorgde helaas niet voor een oplossing.

“Ze zijn geslaagd in hun plan om mij vanavond niet op dat podium te laten staan”, vervolgt ze. “Het is mij gelukt om tot de kern van het hele gebeuren te komen door alles op te nemen. Ik heb zoooooooo veel videobewijs. Je gelooft het niet. Ik laat de advocaten en God het vanaf hier overnemen.”

Ook biedt Nicki haar excuses aan omdat ze het concert in Manchester niet plaats kon laten vinden. Ze belooft haar fans een inhaalslag. “We komen binnenkort met een nieuwe datum (...) Ik zal een manier vinden om de nieuwe datum goed te maken, maar ik ga ook voor een bonus zorgen voor iedereen die een ticket had voor deze show. Ik beloof het.”

Derde 'Knives Out'-film in de maak

Karen Luiken-26 mei 2024 om 08:21

De populaire ‘Knives Out’-franchise krijgt een nieuwe aflevering. Netflix is druk bezig met het maken van een derde film met Daniel Craig in de hoofdrol.

De eerste ‘Knives Out’-film kwam in 2019 uit en ging over de beroemde privédetective Benoit Blanc die werd ingehuurd om de dood van een bestsellerauteur te onderzoeken. In het vervolg, ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’, ging hij naar Griekenland voor het oplossen van een nieuw mysterie.

En nu keert de privédetective dus wéér terug, dit keer in de film ‘Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery’. Hij gaat opnieuw doen waar hij goed in is en zal dus wederom een moordmysterie ontrafelen terwijl hij omringd wordt door een nieuwe cast bestaande uit allerlei potentiële daders.

Wanneer de film uitkomt en wie er naast Daniel Craig nog meer in de film zullen spelen, is nog niet bekend.

Ontdek meer