Officiële trailer van langverwachte serie 'Percy Jackson and the Olympians' onthuld

Karen Luiken-18 november 2023 om 08:31

Disney+ heeft de officiële trailer onthuld voor de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’, die op 20 december in première gaat.

‘Percy Jackson and the Olympians’ vertelt het verhaal van een 12-jarige moderne halfgod, Percy Jackson, die zijn nieuwe, goddelijke krachten net begint te accepteren wanneer de hemelgod Zeus hem beschuldigt van het stelen van zijn bliksemschicht. Met de hulp van zijn vrienden Grover en Annabeth moet Percy het avontuur van zijn leven aangaan om de bliksemschicht te vinden en de orde op Olympus te herstellen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Leah Sava Jeffries en Aryan Simhadri.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer