Officiële trailer van langverwachte serie 'Percy Jackson and the Olympians' onthuld

Karen Luiken-18 november 2023 om 08:31

Disney+ heeft de officiële trailer onthuld voor de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’, die op 20 december in première gaat.

‘Percy Jackson and the Olympians’ vertelt het verhaal van een 12-jarige moderne halfgod, Percy Jackson, die zijn nieuwe, goddelijke krachten net begint te accepteren wanneer de hemelgod Zeus hem beschuldigt van het stelen van zijn bliksemschicht. Met de hulp van zijn vrienden Grover en Annabeth moet Percy het avontuur van zijn leven aangaan om de bliksemschicht te vinden en de orde op Olympus te herstellen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Leah Sava Jeffries en Aryan Simhadri.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer