Asa Butterfield te zien in vervolg op kerstfilm 'Your Christmas or Mine'

Karen Luiken-17 november 2023 om 11:17

Asa Butterfield is terug voor een nieuwe kerstfilm. De ‘Sex Education’-acteur schitterde vorig jaar in ‘Your Christmas Or Mine’ en maakt nu een comeback voor een vervolg op die film.

De eerste film ging over James en Hayley, twee smoorverliefde mensen die allebei op weg zijn naar hun families voor de feestdagen. James gaat naar het dorpje Kemble terwijl Hayley afreist naar Macclesfield. Maar als de twee afscheid van elkaar nemen op het station, beseffen ze plotseling hoeveel ze elkaar gaan missen. Ze nemen allebei dezelfde impulsieve beslissing om elkaar met Kerstmis te verrassen en onbewust wisselen ze van trein. James en Hailey realiseren zich dat ze een bizarre kerst gaan krijgen die ze vanwege de zwaarste sneeuwval in jaren bij elkaars familie door zullen moeten brengen. Overleeft hun relatie het als hun grootste geheimen worden onthuld?

In de tweede film maken James en Hayley een comeback terwijl ze de kerstdagen samen met hun families doorbrengen tijdens een skivakantie. Verloopt het dit keer vlotter dan afgelopen jaar?

Naast Asa Butterfield speelt ook Cora Kirk een hoofdrol. ‘Your Christmas or Mine 2’ is vanaf 8 december te zien op Prime Video.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer