Asa Butterfield te zien in vervolg op kerstfilm 'Your Christmas or Mine'

Karen Luiken-17 november 2023 om 11:17

Asa Butterfield is terug voor een nieuwe kerstfilm. De ‘Sex Education’-acteur schitterde vorig jaar in ‘Your Christmas Or Mine’ en maakt nu een comeback voor een vervolg op die film.

De eerste film ging over James en Hayley, twee smoorverliefde mensen die allebei op weg zijn naar hun families voor de feestdagen. James gaat naar het dorpje Kemble terwijl Hayley afreist naar Macclesfield. Maar als de twee afscheid van elkaar nemen op het station, beseffen ze plotseling hoeveel ze elkaar gaan missen. Ze nemen allebei dezelfde impulsieve beslissing om elkaar met Kerstmis te verrassen en onbewust wisselen ze van trein. James en Hailey realiseren zich dat ze een bizarre kerst gaan krijgen die ze vanwege de zwaarste sneeuwval in jaren bij elkaars familie door zullen moeten brengen. Overleeft hun relatie het als hun grootste geheimen worden onthuld?

In de tweede film maken James en Hayley een comeback terwijl ze de kerstdagen samen met hun families doorbrengen tijdens een skivakantie. Verloopt het dit keer vlotter dan afgelopen jaar?

Naast Asa Butterfield speelt ook Cora Kirk een hoofdrol. ‘Your Christmas or Mine 2’ is vanaf 8 december te zien op Prime Video.

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Studeer met 'Lofi Marcske' van F.C. De Kampioenen

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:17

Extra blokmotivatie nodig? Marcske van F.C. De Kampioenen to the rescue, mijn gedacht! Vergeet Lofi Girl en verwelkom Lofi Marcske. VRT MAX heeft een livestream gepubliceerd waar je de hele dag lang samen met Marc Vertonghen kunt studeren.

Voor wie niet bekend is met Lofi Girl: het is het personage in een populaire YouTube-stream genaamd 'lofi hip hop radio - beats to relax/study to'. In de stream zie je een geanimeerd meisje die rustige lofi-muziek afspeelt terwijl ze non-stop aan het studeren is. Het is een soort virtuele studiepartner voor velen geworden en ze is inmiddels een icoon op het internet. Nu heeft VRT MAX een vergelijkbaar concept toegepast, maar dan met onze geliefde Marcske. DDe livestream was er vorige examenperiode ook al, maar nu is Marcske terug met nieuwe beats. Dus, terwijl je je door de examenperiode worstelt, zal Marcske je vergezellen met zijn lofi-muziek en je helpen de stress te verlichten.

Boeken klaar, koud chocomelkske gepopt, livestream aan en goan!

Ontdek meer