'Pedro Pascal gaat Mr. Fantastic spelen'

Karen Luiken-17 november 2023 om 08:19

Na maanden van speculeren over wie Mr. Fantastic zou kunnen spelen in ‘Fantastic Four’, lijkt er nu eindelijk een antwoord op die vraag te zijn. Bronnen vertellen aan Deadline dat Pedro Pascal in gesprek is om de rol van Reed Richards, zoals de leider van het iconische superheldenteam ook wel heet, op zich te nemen.

De onderhandelingen tussen Pedro Pascal zijn in volle gang. Als het agendatechnisch allemaal lukt – de acteur is namelijk ook bezig met andere projecten zoals ‘Gladiator 2’ en het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ – dan gaat de boel waarschijnlijk door. En daarmee is het hoge woord er ein-de-lijk uit, want fans vragen zich al lange tijd af wie Mr. Fantastic gaat spelen.

Tijdens het speculeren zijn er al verschillende namen voorbij gekomen, waaronder die van Penn Badgley, Matt Smith en Adam Driver.

Bekijk samen met Average Rob en Arno The Kid 'The Day I Became an IRONMAN - The Movie'

Simon Smetryns-05 december 2023 om 16:45

‘s Lands bekendste YouTube-broertjes deden afgelopen jaar het onmogelijke en mogen zich sindsdien met fierheid tot het selecte clubje van IRONMAN rekenen. Om die waanzinnige prestatie nog eens extra te belichten, werd hun avontuur in een documentaire gegoten die exclusief op zondag 17 december om 18u in Kinepolis Antwerpen te zien is, in aanwezigheid van de levende legendes.

Beleef samen met Rob, Arno en Milan ‘The Day I Became an IRONMAN - The Movie’ en steun zo De Warmste Week. Meer info vind je op de website van Kinepolis.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

Ontdek meer