Komst 'Frozen 4' bevestigd door CEO van Disney

Karen Luiken-17 november 2023 om 08:07

Goed nieuws voor fans van ‘Frozen’. Er zijn maar liefst twee films over Anna en Elsa onderweg. Terwijl de derde in de maak is, heeft Disney-CEO Bob Iger bevestigd dat er ook al wordt gewerkt aan een vierde ‘Frozen’-film.

Die onthulling deed de grote Disney-baas tijdens een gesprek met ‘Good Morning America’. Bob Iger kreeg daar de vraag wat fans van de aankomende film ‘Frozen 3’ mogen verwachten, waarop hij zei dat hij een verrassing had. "Naast ‘Frozen 3’ is ook ‘Frozen 4’ in de maak", aldus de CEO.

Hij gaf toe dat hij momenteel ‘niet veel te zeggen heeft over de films', maar hij durfde wel te bevestigen dat ‘Frozen’-maakster Jennifer Lee ‘momenteel aan twee verhalen werkt.’

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer