Dakota Johnson schittert in trailer 'Madame Web'

Karen Luiken-17 november 2023 om 07:58

Dakota Johnson staat bekend om haar rol in de ‘Fifty Shades’-reeks, maar speelt daarnaast ook heel veel andere rollen. Binnenkort is ze te zien in ‘Madame Web’, een Marvel-film waarvan de trailer deze week is verschenen.

In de spannende thriller speelt Dakota Johnson de rol van Cassandra Webb, een paramedicus in Manhattan die mogelijk helderziende vermogens heeft. Gedwongen om onthullingen over haar verleden onder ogen te zien, gaat ze een relatie met drie jongen vrouwen aan die voorbestemd zijn voor een krachtige toekomst. Kunnen ze een dodelijk heden overleven?

Naast Dakota Johnson spelen ook Emma Roberts, Sydney Sweeney, Adam Scott, Isabela Merced, Celeste O’Connor’, Zosia Mamet, Mike Epps en Tahar Rahim een rol.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer