Netflix kondigt nieuwe film over Ferry Bouman aan

Karen Luiken-17 november 2023 om 07:52

Het eerste seizoen van ‘Ferry: De Serie’ staat nog maar net online of er wordt alweer een vervolg aangekondigd. Hoofdrolspeler Frank Lammers maakt bekend dat er een nieuwe film over zijn personage Ferry Bouman in de maak is.

De acteur doet de onthulling in een video op het Instagram-account van Netflix. De gebeurtenissen uit de aankomende film spelen zich af ná de serie. Ferry is alles kwijt en leeft een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Dat lijkt even goed te gaan, maar na verloop van tijd beginnen Ferry's verleden en geweten hem te achtervolgen. Gaat de stoere drugsbaron met pensioen of heeft hij nog een laatste truc in petto?

Frank Lammers en Huub Smit spelen de hoofdrollen. Andere castleden worden later bekendgemaakt.

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Coldplay brengt nog dit jaar tiende album uit

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:19

Fans hebben er drie jaar op moeten wachten, maar in oktober is het dan eindelijk zover: Coldplay komt met een nieuw album!

De plaat gaat ‘Moon Music’ heten en verschijnt op 4 oktober. Duurt lang? Best wel, maar gelukkig krijgen we aanstaande vrijdag alvast een klein voorproefje. Dan lanceert Coldplay ‘feelslikeimfallinginlove’, de eerste single van het nieuwe album.

‘Moon Music’ is de opvolger van de in 2021 gelanceerde plaat ‘Music of the Spheres’.

Ontdek meer