Netflix kondigt nieuwe film over Ferry Bouman aan

Karen Luiken-17 november 2023 om 07:52

Het eerste seizoen van ‘Ferry: De Serie’ staat nog maar net online of er wordt alweer een vervolg aangekondigd. Hoofdrolspeler Frank Lammers maakt bekend dat er een nieuwe film over zijn personage Ferry Bouman in de maak is.

De acteur doet de onthulling in een video op het Instagram-account van Netflix. De gebeurtenissen uit de aankomende film spelen zich af ná de serie. Ferry is alles kwijt en leeft een teruggetrokken leven, ver weg van Brabant. Dat lijkt even goed te gaan, maar na verloop van tijd beginnen Ferry's verleden en geweten hem te achtervolgen. Gaat de stoere drugsbaron met pensioen of heeft hij nog een laatste truc in petto?

Frank Lammers en Huub Smit spelen de hoofdrollen. Andere castleden worden later bekendgemaakt.

Lidl lanceert eigen 'Emily in Paris'-lijn

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 12:06

Ooh la la! Lidl brengt Parijs naar de winkelrekken. De winkelketen heeft een exclusieve en uitgebreide 'Emily In Paris'-lijn uitgebracht om de release van het nieuwe seizoen van de hitserie te vieren. Denk aan cosmetica, loungewear, keukenbenodigdheden, food, drinks en meer!

Voor een relaxte avond bingewatchen kun je de 'Emily in Paris'-damespyjama's en de bijpassende pantoffels in huis halen. Het gezelliger maken in huis? Dan is er ook een geurkaars, helemaal in thema.

En omdat zoekopdrachten naar 'Franse desserts' dit jaar met 45% zijn gestegen en meer dan 19,9 miljoen mensen Emily's avonturen hebben gevolgd, is het de perfecte tijd om te genieten van een beetje Franse levensvreugde. De lijn heeft lekkernijen zoals een franse kaasselectie, macarons, luxe chocoladetruffels, mini-éclairs en nog veel meer. Dorst? Drink wat Duc Du Couer roze limonade uit je eigen 'Emily in Paris'-tumbler. Of liever een Franse wijn? Kan ook!

Voor de keuken zijn er ook verschillende accessoires te koop, zoals spatels, lepels en meer. Kommen, kopjes, you name it! Er zijn ook roze beauty- en make-upaccessoires, zoals sponsjes, concealerborstels en compacte spiegels.

Dus snel naar Lidl! Misschien vind je er wel je eigen Emily of Gabriel.

Charli XCX neemt afscheid van 'Brat Summer'

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 10:55

'Brat Summer' is officieel voorbij, volgens Charli XCX dan toch. De zangeres kondigde the end of an era op haar sociale media aan: "Goodbye forever brat summer."

Het internetfenomeen kwam echt op gang in juni met de release van haar zesde studioalbum 'Brat', met de iconische limoengroene cover en de titel in kleine letters. Deze unieke stijl sloeg vooral aan op TikTok.

In een TikTok-video legde Charli de betekenis van 'brat' uit: "Je bent gewoon dat meisje dat een beetje chaotisch is, van feesten houdt en soms domme dingen zegt. Iemand die zich goed voelt maar af en toe een breakdown heeft. Feest erdoor, eerlijk en recht voor z'n raap. Een beetje onvoorspelbaar. Doet soms domme dingen. Maar dat is brat. Jij bent brat. Dat is brat," zei ze in de video.

De term 'Brat' ontplofte toen president Joe Biden aankondigde dat hij zich terugtrok uit de verkiezingen van 2024, en Charli XCX haar steun voor vicepresident Kamala Harris uitsprak door te tweeten: "Kamala IS brat."

Ontdek meer