MNM komt met gloednieuwe podcasts en videoreeksen voor jongeren

Karen Luiken-04 oktober 2021 om 10:25

Goed nieuws voor luisteraars van MNM. De jongerenzender breidt het aanbod sterk uit en komt met een aantal gloednieuwe podcasts en videoreeksen.

We kunnen drie podcasts verwachten, waaronder eentje van Kawtar Ehlalouch en Anushka Melkonian. In ‘Bless The Mess’ nemen de dames luisteraars mee in de wereld van jongeren. In iedere aflevering – ze verschijnen tweewekelijks op maandag – staat één centrale vraag centraal, die altijd begint met 'niemand vertelde me ooit dat...'

Wat als ik?
Dan door naar een podcast waarin Dorianne Aussems met een expert in gesprek gaat over vragen waar je het antwoord nog niet op weet. Denk aan: wat als ik verliefd word op een familielid? Of alleen maar op ouderen valt? Je denkt dat je vriend een psycho is? ‘Wat als ik...’ is twee wekelijks op woensdag te beluisteren.

Uniek
De derde nieuwe podcast heet ‘Uniek’ en wordt gepresenteerd door Noortje Palmers. Als fotograaf maakt zij er een sport van om iedereen door haar lens de beste versie van zichzelf te laten zien. Maar omdat ze merkt dat de meestem mensen onzeker over hun uiterlijk blijven, gaat ze iedere week in gesprek met een gast en zijn of haar beste vriend, zus, broer of moeder.

Video
Verder kun je dus ook verschillende videoreeksen verwachten. Eén daarvan heet ‘Voor Eens En Voor Altijd’ en zet jongeren in de kijker die voor eens en voor altijd komaf willen maken met clichés of vooroordelen waarmee ze geconfronteerd worden. In een andere reeks, ‘Song For A Friend’, schrijft MNM-dj Robin Keyaert iedere week een nummer voor een persoon die hij niet kent.

Oftewel: genoeg om naar uit te kijken!

Q-Music komt met gloednieuw radiostation met enkel hiphop & R&B: Q-DOWNTOWN!

Lola Obasuyi Van Acker-25 oktober 2021 om 09:07

Q-Music krijgt er een broertje bij, en wat voor een! Q-DOWNTOWN is het nieuwste digitale radiostation die volledig de focus legt op hiphop en r&b. Vanaf vandaag kan je genieten van hits van Cardi B, Lil Nas X, Zwangere Guy tot klassiekers van Beyoncé en Mariah Carey. En dat 24/7!

Elke weekdag
presenteert Q-DJ Jolien Roets alle nieuwste releases uit de wereld van hiphop tussen 17u en 19u. Aansluitend komt er telkens een bekende hiphop DJ van Belgische bodem het beste van zich geven tussen 19u en 21u. Op maandag is dat dj NC, op dinsdag Assia MK, op woensdag Raiatwinz, op donderdag Zoey Hasselbank en op vrijdag dj Yones.

Het station is te beluisteren via DAB+ en q-downtown.be, maar ook via de Q-app en alle smartspeakers.

Wij zijn alvast super benieuwd!

Zien: LEGO komt met ‘Home Alone’-set!

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:12

Kerstmis staat voor de deur en wie Kerstmis zegt, denkt ook automatisch aan kerstfilms. En één van de meest iconische kerstfilms aller tijden kan je nu gewoon thuis zélf ervaren! LEGO komt namelijk met een heuse set die geïnspireerd op de kerstklassieker ‘Home Alone’.

De set bevat het bekende huis met alles erop en eraan, met maar liefst 3.955 stukjes! Naast de set van het huis kan je - van zodra alles in elkaar staat - ook de bekendste scènes uit de film naspelen. Want ook de minifiguren van Kevin, de inbrekers Harry en Marv en moeder Kate zitten mee in het pakket!

En het allerleukste aan de set is dat het idee komt van een grote fan: “Zoals alle jaren negentig kinderen groeide ik op met ‘Home Alone’ en de film heeft een speciaal plekje in mijn hart. Dit brengt nostalgie en jeugdherinneringen terug”, klinkt het bij bedenker Alex uit Oekraïne.

De ganse set is beschikbaar vanaf 1 november!

Ontdek meer