MNM komt met gloednieuwe podcasts en videoreeksen voor jongeren

Karen Luiken-04 oktober 2021 om 10:25

Goed nieuws voor luisteraars van MNM. De jongerenzender breidt het aanbod sterk uit en komt met een aantal gloednieuwe podcasts en videoreeksen.

We kunnen drie podcasts verwachten, waaronder eentje van Kawtar Ehlalouch en Anushka Melkonian. In ‘Bless The Mess’ nemen de dames luisteraars mee in de wereld van jongeren. In iedere aflevering – ze verschijnen tweewekelijks op maandag – staat één centrale vraag centraal, die altijd begint met 'niemand vertelde me ooit dat...'

Wat als ik?
Dan door naar een podcast waarin Dorianne Aussems met een expert in gesprek gaat over vragen waar je het antwoord nog niet op weet. Denk aan: wat als ik verliefd word op een familielid? Of alleen maar op ouderen valt? Je denkt dat je vriend een psycho is? ‘Wat als ik...’ is twee wekelijks op woensdag te beluisteren.

Uniek
De derde nieuwe podcast heet ‘Uniek’ en wordt gepresenteerd door Noortje Palmers. Als fotograaf maakt zij er een sport van om iedereen door haar lens de beste versie van zichzelf te laten zien. Maar omdat ze merkt dat de meestem mensen onzeker over hun uiterlijk blijven, gaat ze iedere week in gesprek met een gast en zijn of haar beste vriend, zus, broer of moeder.

Video
Verder kun je dus ook verschillende videoreeksen verwachten. Eén daarvan heet ‘Voor Eens En Voor Altijd’ en zet jongeren in de kijker die voor eens en voor altijd komaf willen maken met clichés of vooroordelen waarmee ze geconfronteerd worden. In een andere reeks, ‘Song For A Friend’, schrijft MNM-dj Robin Keyaert iedere week een nummer voor een persoon die hij niet kent.

Oftewel: genoeg om naar uit te kijken!

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Ontdek meer