Niet góééd: Instagram van Martien Meiland gehackt

Karen Luiken-04 oktober 2021 om 07:55

Het Instagram-account van Martien Meiland is gehackt. Wie nu een kijkje neemt op zijn profiel, ziet foto’s van een onbekende man voorbij komen.

Zes foto’s van een mysterieuze man met baard, snor en bril. Ze werden zondagavond gepost op de Instagram-tijdlijn van Martien, allemaal tegelijkertijd. Fans dachten dat het om de nieuwe liefde van de voormalige kasteelheer zou gaan, maar daar klopt volgens Erica Meiland niets van. Zij laat aan Shownieuws weten dat het account van Martien gehackt is.

De hack zou er sinds zaterdag zijn. De Meilandjes proberen het probleem sindsdien op te lossen, maar dat lijkt maandagochtend nog niet te zijn gelukt.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer