David Guetta stoot Martin Garrix van dj-troon

Karen Luiken-16 november 2023 om 11:29

Martin Garrix is van zijn muzikale troon gestoten. De 27-jarige artiest mag zichzelf niet langer de beste dj van de wereld noemen. Die eer gaat volgens het Britse tijdschrift DJ Mag naar David Guetta. Dimitri Vegas & Like Mike staan op de tweede plek.

DJ Mag komt elk jaar met een DJ Mag Top 100, met daarin de meest populaire dj’s ter wereld. David Guetta staat dit jaar op de eerste plaats. Het is de vierde keer dat hij die plek weet te bemachtigen.

De tweede plek is voor Dimitri Vegas & Like Mike, de derde voor Martin Garrix en de vierde voor Alok. De Nederlandse dj Armin van Buuren sluit de top vijf af. Daarna volgen Timmy Trumpet, Afrojack, Steve Aoki, Peggy Gou en Vintage Culture.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer