Nieuwe show brengt wereldsterren naar VTM

Karen Luiken-16 november 2023 om 11:08

Van Madonna tot Billie Eilish en van Freddy Mercury tot Katy Perry. Ze komen binnenkort allemaal naar VTM. Niet zelf natuurlijk, maar in een ‘andere versie’. Voor de nieuwe talentenshow ‘Starstruck’ transformeren gewone mensen zich tot ’s werelds meest legendarische artiesten.

De deelnemers van ‘Starstruck’ hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: schitteren als een legendarische artiest. Stuk voor stuk geven ze de show van hun leven en dromen ze hetzelfde: de grote finale halen. Maar daarvoor moeten ze wel de jury én het live publiek overtuigen van hun talent. Hebben ze de look, stem én de moves?

Vanaf vrijdag 1 december transformeren er elke week drie kandidaten in dezelfde muzieklegende om vervolgens live als trio een wereldhit te brengen. De juryleden bepalen welke deelnemer ze het beste vinden en doorsturen naar de sing-off. Daar treedt het talent nogmaals solo op, in de hoop een van de twaalf plekjes in de finale te bemachtigen.

Laura Tesoro host de show. Guga Baúl, Nathalie Meskens, Bart Kaëll en Nora Gharib vellen als jury hun deskundig oordeel over de acts.

Trailer gelost van nieuwe must see-serie 'Maxton Hall'

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:22

Prime Video heeft de officiële trailer gelost van de nieuwe Duitse serie ‘Maxton Hall: The World Between Us’. De reeks, gebaseerd op de bekroonde bestseller ‘Save Me’ van Mona Kasten, is vanaf 9 mei op de streamingsdienst te zien.

Het verhaal gaat over Ruby en James. Wanneer Ruby per ongeluk een schokkend geheim ontdekt op de privéschool Maxton Hall, moet de arrogante miljonairszoon James zien te dealen met de zeer pientere beursstudent. Vanaf dat moment lijkt de knappe James toch, tegen zijn geweten in, voor Ruby's rust en charme te vallen. En hoewel de twee uit verschillende werelden komen, zullen ze snel alles riskeren om samen te zijn…

De hoofdrollen worden gespeeld door Harriet Herbig-Matten en Damian Hardung. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Nederlandse acteur Fedja van Huêt.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer