Nieuwe show brengt wereldsterren naar VTM

Karen Luiken-16 november 2023 om 11:08

Van Madonna tot Billie Eilish en van Freddy Mercury tot Katy Perry. Ze komen binnenkort allemaal naar VTM. Niet zelf natuurlijk, maar in een ‘andere versie’. Voor de nieuwe talentenshow ‘Starstruck’ transformeren gewone mensen zich tot ’s werelds meest legendarische artiesten.

De deelnemers van ‘Starstruck’ hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: schitteren als een legendarische artiest. Stuk voor stuk geven ze de show van hun leven en dromen ze hetzelfde: de grote finale halen. Maar daarvoor moeten ze wel de jury én het live publiek overtuigen van hun talent. Hebben ze de look, stem én de moves?

Vanaf vrijdag 1 december transformeren er elke week drie kandidaten in dezelfde muzieklegende om vervolgens live als trio een wereldhit te brengen. De juryleden bepalen welke deelnemer ze het beste vinden en doorsturen naar de sing-off. Daar treedt het talent nogmaals solo op, in de hoop een van de twaalf plekjes in de finale te bemachtigen.

Laura Tesoro host de show. Guga Baúl, Nathalie Meskens, Bart Kaëll en Nora Gharib vellen als jury hun deskundig oordeel over de acts.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer