Disney+ dropt trailer van kerstfilm met Ludacris

Karen Luiken-15 november 2023 om 07:34

Met de feestdagen in aantocht komen de streamingsdiensten langzaam maar zeker met steeds meer kerstfilms. Aanstaande vrijdag komt er een nieuw pareltje naar Disney+. Het gaat om ‘Dashing Through The Snow’, een film waarvan de trailer deze week is verschenen.

Het verhaal van ‘Dashing Through The Snow’ gaat over Eddie, een gescheiden maatschappelijk werker van de politie van Atlanta die een hekel heeft aan Kerstmis vanwege een pijnlijke jeugdherinnering. Wanneer hij kerstavond met zijn dochter doorbrengt, komt de kerstman vast te zitten in zijn schoorsteen. Eddie en zijn dochter bevrijden hem uit zijn benarde positie en doen er vervolgens alles aan om de kerstman uit een andere situatie te redden. Zullen de gebeurtenissen ervoor zorgen dat Eddie de vreugde en magie van Kerstmis tóch leert te begrijpen?

De hoofdrollen worden gespeeld door Ludacris, Lil Rel Howery en Teyonah Parris. ‘Dashing Through The Snow’ is vanaf vrijdag te zien op Disney+.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer