Zien: in deze enorme villa woont 'The Vampire Diaries'-ster Nina Dobrev

Karen Luiken-04 oktober 2021 om 07:24

Er gaat niets boven een tour door het huis van een celeb. Hoewel niet iedere beroemdheid zal staan te trappelen een exclusief kijkje in zijn of haar privéleven te geven, vindt Nina Dobrev dat geen probleem. Speciaal voor ‘Architectural Digest’ zet de ‘Vampire Diaries’-actrice haar deuren wagenwijd open voor een rondleiding.

Het niet-zo-bescheiden stekkie van Nina komt uit de jaren 20 en lijkt zo uit een Spaans sprookjesboek te komen. De woning is van alle gemakken voorzien; er is een grote woonkamer, er zijn meerdere slaapkamers en er is een zwembad. Toch is de meest opvallende ruimte misschien nog wel de reusachtige keuken, die zelfs voorzien is van speciale vloertegel. Als je daarop gaat staan, opent de koelkastdeur automatisch.

Het huis heeft volgens Nina ook een Europees tintje. “We hebben terracottategels uit Europa die allemaal uniek zijn”, vertelt ze. “Ze hebben een textuur en zijn alles behalve perfect. Ik hou daarvan – het is alsof erin is geleefd.”

Je bekijkt de hele tour in de video hieronder.

'Little Mix gaat uit elkaar'

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:46

Little Mix gaat naar verluidt uit elkaar. The Sun meldt dat de meidengroep volgende maand bekend zal maken dat ze ermee stoppen. De zangeressen zouden allemaal solo willen gaan.

Bronnen melden volgens de nieuwssite weten dat ze hun splitsing medio november formeel aan zullen kondigen. “Er is veel gespeculeerd over de toekomst van Little Mix, maar het is nu heel duidelijk dat het einde van de weg bereikt is”, aldus een insider. “Er is een datum vastgesteld om het nieuws bekend te maken. De komende tour wordt een afscheid van hun fans.”

Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock werden in 2011 bij het programma ‘X Factor’ bij elkaar gezet en vormen sindsdien Little Mix. Jesy Nelson zat lange tijd ook bij de groep, maar besloot in december vorig jaar al te stoppen.

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Ontdek meer