Zien: in deze enorme villa woont 'The Vampire Diaries'-ster Nina Dobrev

Karen Luiken-04 oktober 2021 om 07:24

Er gaat niets boven een tour door het huis van een celeb. Hoewel niet iedere beroemdheid zal staan te trappelen een exclusief kijkje in zijn of haar privéleven te geven, vindt Nina Dobrev dat geen probleem. Speciaal voor ‘Architectural Digest’ zet de ‘Vampire Diaries’-actrice haar deuren wagenwijd open voor een rondleiding.

Het niet-zo-bescheiden stekkie van Nina komt uit de jaren 20 en lijkt zo uit een Spaans sprookjesboek te komen. De woning is van alle gemakken voorzien; er is een grote woonkamer, er zijn meerdere slaapkamers en er is een zwembad. Toch is de meest opvallende ruimte misschien nog wel de reusachtige keuken, die zelfs voorzien is van speciale vloertegel. Als je daarop gaat staan, opent de koelkastdeur automatisch.

Het huis heeft volgens Nina ook een Europees tintje. “We hebben terracottategels uit Europa die allemaal uniek zijn”, vertelt ze. “Ze hebben een textuur en zijn alles behalve perfect. Ik hou daarvan – het is alsof erin is geleefd.”

Je bekijkt de hele tour in de video hieronder.

Julie Van den Steen lanceert kledingcollectie

Dieter Blarinckx-27 januari 2022 om 17:10

De Vlaamse presentatrice en influencer Julie Van den Steen heeft een eigen kledingcollectie gelanceerd. Dat doet ze samen met modehuis CKS. Haar collectie kreeg de naam ‘Head in the Clouds’ en bevat unieke items voor zowel mannen als vrouwen. Ze is er zelf superfier op: “Het is een langgekoesterde droom die uitkomt”, vertelt Julie aan Het Laatste Nieuws.

Haar signature style weerspiegelt de ongedwongen, Scandinavische mode met ongecompliceerde, makkelijk te combineren kledingstukken aan de basis. Denk aan energieke kleuren, dromerige power looks en on-trend silhouetten met jaren ’80 vibes.

Haar collectie is nu te koop in de winkels van CKS of op hun webshop.

Check al enkele items in de post hieronder:

'Home Alone'-acteur verloofd met Disney-ster

Karen Luiken-27 januari 2022 om 07:19

Macaulay Culkin gaat trouwen. De ‘Home Alone’-ster is naar verluidt verloofd met Brenda Song, een actrice die je kunt kennen uit verschillende Disney-series, waaronder ‘The Suite Life of Zack and Cody’.

Hoewel Macaulay en Brenda allebei bekende Hollywoodsterren zijn, weten ze hun relatie goed buiten de spotlights te houden. De twee ontmoetten elkaar tijdens het filmen van ‘Changeland’ in Thailand. In april vorig jaar verwelkomden ze hun eerste kindje Dakota Song Culkin, vernoemd naar de zus van Macaulay die in 2008 stierf.

Het koppel heeft de verloving nog niet bevestigd.

Ontdek meer