Zien: in deze enorme villa woont 'The Vampire Diaries'-ster Nina Dobrev

Karen Luiken-04 oktober 2021 om 07:24

Er gaat niets boven een tour door het huis van een celeb. Hoewel niet iedere beroemdheid zal staan te trappelen een exclusief kijkje in zijn of haar privéleven te geven, vindt Nina Dobrev dat geen probleem. Speciaal voor ‘Architectural Digest’ zet de ‘Vampire Diaries’-actrice haar deuren wagenwijd open voor een rondleiding.

Het niet-zo-bescheiden stekkie van Nina komt uit de jaren 20 en lijkt zo uit een Spaans sprookjesboek te komen. De woning is van alle gemakken voorzien; er is een grote woonkamer, er zijn meerdere slaapkamers en er is een zwembad. Toch is de meest opvallende ruimte misschien nog wel de reusachtige keuken, die zelfs voorzien is van speciale vloertegel. Als je daarop gaat staan, opent de koelkastdeur automatisch.

Het huis heeft volgens Nina ook een Europees tintje. “We hebben terracottategels uit Europa die allemaal uniek zijn”, vertelt ze. “Ze hebben een textuur en zijn alles behalve perfect. Ik hou daarvan – het is alsof erin is geleefd.”

Je bekijkt de hele tour in de video hieronder.

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Brooklyn Beckham onder vuur door nieuwe TikTok

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:29

Brooklyn Beckham, de zoon van David en Victoria, krijgt momenteel bakken kritiek over zich heen nadat een nieuwe TikTok werd gedropt waarin hij een beetje opschept met het feit dat hij “chef-kok” is.

TikTokker Daniel Mac maakt geregeld video’s waarin hij opvallende wagens tegenhoudt om zo ook de chauffeurs in beeld te brengen. In zijn laatste video zit niemand minder dan de 23-jarige Brooklyn Beckham achter het stuur. Hij reed rond in een McLaren P1, met een prijskaartje van zo’n 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Daniel vraagt Brooklyn naar zijn werk, waarop hij antwoordt “chef-kok”. En daar is het internet niet zo happy mee, meer zelfs, ze lachen hem gewoon vierkant uit.

“Hij maakte spek met eieren en hij denkt dat hij een chef is”, “Het belachelijkste dat ik ook heb gezien” en “Wat een clown”, zijn maar een fractie van wat er online te lezen valt.

Check de TikTok hier:

Ontdek meer