Selena Gomez maakt nummer met Coldplay

Karen Luiken-04 oktober 2021 om 07:17

Wat krijg je als je Selena Gomez en Coldplay samen in een studio zet? We gaan het antwoord binnenkort krijgen. De zangeres en populaire band hebben de handen ineen geslagen voor een muzikale samenwerking. Ze komen met een gloednieuw nummer!

Het liedje krijgt de naam ‘Let Somebody Go’ en komt op het negende studioalbum van Coldplay te staan. Hoe dat zal klinken is iets waar we snel genoeg achter komen. De plaat komt op 15 oktober namelijk al uit.

Volgens een bron van The Sun is de samenwerking met Selena voor Coldplay een droom die uitkomt. Leadzanger Chris Martin is altijd een grote fan van haar geweest en schreef een ballad voor haar die ze samen opnamen. “Ze is enorm populair bij jonge mensen, dus de band hoopt dat samenwerkingen als deze zullen helpen om de volgende generatie fans van de groep te behouden”, aldus de insider.

De single volgt kort na een eerdere samenwerking met BTS. Ook met die groep maakte Coldplay een nummer.

Lil Kleine in nieuw album openhartig over Ibiza-incident

Karen Luiken-28 januari 2022 om 08:44

Lil Kleine heeft vandaag zijn nieuwe album ‘Ibiza Stories’ uitgebracht. De titel van de plaat verklapt het al een beetje, maar in zijn nieuwe muziek spreekt de rapper zich openhartig uit over de veelbesproken situatie op Ibiza.

Het is nu maanden geleden dat Lil Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes veelvuldig in het nieuws kwamen na het inmiddels beruchte incident op Ibiza. Het is nog altijd niet bekend wat daar precies gebeurd is, maar Jaimie omschreef het eerder als een ‘turbulente avond met een incident dat nóóit had mogen gebeuren’.

Voor Jorik Scholten, echte naam van Lil Kleine, staat het nieuwe album symbool als afsluiting van deze periode. "Op persoonlijk gebied heb ik veel meegemaakt afgelopen jaar. Ik ben door een groeiproces gegaan dat niet alleen Jorik Scholten, maar ook Lil Kleine volwassen heeft gemaakt”, zegt de artiest. “Ik hoop dat ik dit over heb kunnen brengen met mijn album zodat ik deze turbulente periode voor eens en altijd kan afsluiten. Ik wil mijn fans bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun, deze is voor jullie!"

De plaat bevat gastbijdragen van verschillende sterren als Boef, Ronnie Flex, ADF Samski en Yssi SB. ‘Ibiza Stories’ is geproduceerd door $hirak.

Petitie voor Travis Scott op Coachella gestart

Dieter Blarinckx-27 januari 2022 om 17:16

Er is een online petitie gestart om de veelbesproken Amerikaanse rapper Travis Scott toch op het festival Coachella te krijgen. De rapper werd onlangs geschrapt als headliner van het populaire Amerikaanse festival, na alle heisa op Astroworld vorig jaar. Nu zijn fans een petitie gestart om zo een gastoptreden tijdens het concert van Kanye West te fixen tijdens de editie van dit jaar. Daarnaast willen ze hem terug als headliner op Coachella in 2023.

“Nadat Coachella Travis Scott onterecht heeft geschrapt en vervangen door Harry Styles, moeten ze het juiste doen en hem onmiddellijk opnieuw boeken. Coachella verwisselde Travis en Frank Ocean met Harry Styles en Billie Eilish? Wat voor boodschap geeft dat? Fans eisen hun geld terug en verkopen hun tickets. Coachella moet dit zo snel mogelijk oplossen”, klinkt het op de website.

Ondertussen zijn er al zo’n 80.000 handtekeningen gezet onder de petitie.

Dat krijgt ongetwijfeld nog een staartje…

Ontdek meer