Selena Gomez maakt nummer met Coldplay

Karen Luiken-04 oktober 2021 om 07:17

Wat krijg je als je Selena Gomez en Coldplay samen in een studio zet? We gaan het antwoord binnenkort krijgen. De zangeres en populaire band hebben de handen ineen geslagen voor een muzikale samenwerking. Ze komen met een gloednieuw nummer!

Het liedje krijgt de naam ‘Let Somebody Go’ en komt op het negende studioalbum van Coldplay te staan. Hoe dat zal klinken is iets waar we snel genoeg achter komen. De plaat komt op 15 oktober namelijk al uit.

Volgens een bron van The Sun is de samenwerking met Selena voor Coldplay een droom die uitkomt. Leadzanger Chris Martin is altijd een grote fan van haar geweest en schreef een ballad voor haar die ze samen opnamen. “Ze is enorm populair bij jonge mensen, dus de band hoopt dat samenwerkingen als deze zullen helpen om de volgende generatie fans van de groep te behouden”, aldus de insider.

De single volgt kort na een eerdere samenwerking met BTS. Ook met die groep maakte Coldplay een nummer.

Dit is de nieuwe single van K3 (mét de nieuwe stemmen!)

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:50

Wie gisteren keek naar de bootcamp van 'K2 Zoekt K3', zag hoe de 15 kandidaten plots het nieuwe nummer van K3 te horen kregen aan de ontbijttafel. Maar als klap op de vuurpijl werd hen ook gezegd dat ze op één weekend tijd de tekst, choreo én zang onder de knie moesten krijgen.

Het nummer 'Waterval' bleek voor sommigen toch moeilijker dan voor anderen. Vol enthousiasme, goede moed en ook wat stress, moesten alle kandidaten hun skills komen presenteren bij de vijfkoppige jury.

Check het resultaat van 'Waterval' hieronder:

'Little Mix gaat uit elkaar'

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:46

Little Mix gaat naar verluidt uit elkaar. The Sun meldt dat de meidengroep volgende maand bekend zal maken dat ze ermee stoppen. De zangeressen zouden allemaal solo willen gaan.

Bronnen melden volgens de nieuwssite weten dat ze hun splitsing medio november formeel aan zullen kondigen. “Er is veel gespeculeerd over de toekomst van Little Mix, maar het is nu heel duidelijk dat het einde van de weg bereikt is”, aldus een insider. “Er is een datum vastgesteld om het nieuws bekend te maken. De komende tour wordt een afscheid van hun fans.”

Perrie Edwards, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock werden in 2011 bij het programma ‘X Factor’ bij elkaar gezet en vormen sindsdien Little Mix. Jesy Nelson zat lange tijd ook bij de groep, maar besloot in december vorig jaar al te stoppen.

Ontdek meer