Selena Gomez maakt nummer met Coldplay

Karen Luiken-04 oktober 2021 om 07:17

Wat krijg je als je Selena Gomez en Coldplay samen in een studio zet? We gaan het antwoord binnenkort krijgen. De zangeres en populaire band hebben de handen ineen geslagen voor een muzikale samenwerking. Ze komen met een gloednieuw nummer!

Het liedje krijgt de naam ‘Let Somebody Go’ en komt op het negende studioalbum van Coldplay te staan. Hoe dat zal klinken is iets waar we snel genoeg achter komen. De plaat komt op 15 oktober namelijk al uit.

Volgens een bron van The Sun is de samenwerking met Selena voor Coldplay een droom die uitkomt. Leadzanger Chris Martin is altijd een grote fan van haar geweest en schreef een ballad voor haar die ze samen opnamen. “Ze is enorm populair bij jonge mensen, dus de band hoopt dat samenwerkingen als deze zullen helpen om de volgende generatie fans van de groep te behouden”, aldus de insider.

De single volgt kort na een eerdere samenwerking met BTS. Ook met die groep maakte Coldplay een nummer.

BTS is meest bekeken artiest op YouTube

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:01

BTS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De zevenkoppige band is sinds afgelopen weekend de meest bekeken artiest van YouTube.

De Koreaanse popgroep telt inmiddels meer dan 26,7 miljard views op al hun officiële YouTube-kanalen. Het gaat dan zowel om muziekvideo’s als bijvoorbeeld dansfilmpjes.

De meest bekeken video’s van BTS zijn hun muziekclips voor ‘Boy With Luv’, ‘Dynamite’ en ‘DNA’. Per stuk hebben ze ruim 1,4 miljard views.

BTS heeft met deze mijlpaal Justin Bieber van zijn troon gestoten, die tot een paar dagen geleden nog de best bekeken artiest van YouTube was. Hij staat nu op de tweede plek, gevolgd door Ed Sheeran, Bad Bunny en Taylor Swift.

Dit is de nieuwe single van Joshua Bassett

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 18:43

De Amerikaanse acteur en zanger Joshua Bassett heeft zijn gloednieuwe single ‘Smoke Slow’ gedropt. En de reacties zijn - om het op z’n minst te zeggen - gemixt.

Bassett werd wereldwijd bekend door zijn rol in de Disneyserie ‘High School Musical: The Musical - The Series’, maar heeft daarnaast ook al (succesvol) enkele solonummers uitgebracht. En zijn laatste nieuwe single ‘Smoke Slow’, werd zopas gedropt!

In ‘Smoke Slow’ bezingt Bassett de liefde, maar meer specifiek het pijnlijke gevoel van een eenzijdige verliefdheid op iemand waarvan je weet dat je er nooit mee samen zal zijn.

Veel van zijn fans zijn dolenthousiast over de nieuwe single, terwijl anderen het wat “saai en droog” vonden. Volgens velen is ‘Smoke Slow’ een “semi-gevoelige pianoballad met een melige tekst”.

Oordeel vooral zelf:

Ontdek meer