Billie Eilish 'heeft zich nooit vrouw gevoeld'

Karen Luiken-14 november 2023 om 16:14

Billie Eilish worstelt met haar identiteit. De 21-jarige zangeres heeft zich nooit volledig vrouw gevoeld, vertelt ze in een interview met Variety. Ook onthult ze dat ze zich regelmatig aangetrokken voelt tot mensen van hetzelfde geslacht.

“Ik heb me nooit vrouw gevoeld”, zegt Billie. “Ik heb me nooit vrouwelijk gevoeld. Ik moet mezelf ervan overtuigen dat ik een mooi meisje ben. Ik identificeer mezelf als een ‘haar’, maar toch heb ik me nooit volledig vrouw gevoeld.”

Ook heeft Billie, zo vertelt ze, nooit het gevoel gehad dat ze goed met meisjes om kan gaan. “Ik hou heel veel van vrouwen. Ik hou van ze als mensen. Ik voel me fysiek aangetrokken tot vrouwen, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Reünie 'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 mei 2024 om 07:34

Na de finale van ‘De Mol’ die vorige week plaatsvond, was het gisteren tijd voor de reünie. Daarin zagen we hoe de mol Senne er stiekem op los stapte tijdens de stappenteller-proef, een tip die naar hem verwees als mol én hoe Bernard een deel van de groepspot aan het goede doel schenkt. Deze fragmenten mag je niet gemist hebben.

De mol Senne stapte er stiekem op los tijdens de stappenteller-proef

Eén van de eerste tips die verwijst naar Senna als de mol: "De kleuren van Westerlo"

Winnaar Bernard schenkt deel van de groepspot aan fonds dat Michaëls dochtertje steunde

Selena Gomez emotioneel na staande ovatie van 9 (!) minuten

Karen Luiken-19 mei 2024 om 13:01

Selena Gomez heeft tijdens het filmfestival van Cannes een staande ovatie van maar liefst negen minuten gekregen voor de film ‘Emilia Pérez’, waar ze samen met Zoe Saldaña en Karla Sofía Gascón in te zien is. Volgens Variety is het de grootste staande ovatie ooit op het filmfestival.

Selena hield het tijdens de staande ovatie niet droog. Terwijl het publiek negen minuten lang klapte, toeterde, floot en juichte, veegde de zangeres haar tranen weg. Haar collega’s Zoe en Karla gaven elkaar een emotionele knuffel.

De film ‘Emilia Pérez’ gaat over Rita, een advocaat wiens kantoor eerder geneigd is criminelen te helpen dan gerechtigheid te vinden. Ze vindt een onverwachte uitweg wanneer Manitas, de gevreesde leider van een drugskartel, haar rekruteert om hem te helpen bij het voltooien van een geslachtsveranderende operatie om de vrouw te worden die hij altijd al wilde zijn. Selena speelt zijn nietsvermoedende vrouw.

Ontdek meer