'The Garfield Movie' heeft een eerste trailer

Karen Luiken-14 november 2023 om 06:53

De leukste fictieve kat ter wereld komt naar het grote scherm. Sony is al een tijdje bezig met het maken van ‘The Garfield Movie’ en het eerste voorproefje daarvan is nu met de wereld gedeeld. De trailer is eindelijk hier!

Het verhaal gaat over Garfield, de wereldberoemde, maandag-hatende, lasagne-liefhebbende huiskat, die op het punt staat een wild avontuur te beleven. Na een onverwachte hereniging met zijn lang verloren gewaande vader, straatkat Vic, worden Garfield en zijn hondenvriend Odie gedwongen om hun perfecte leventje te verlaten en zich bij Vic aan te sluiten voor een hilarische overval met hoge inzet.

De stem van Garfield wordt ingesproken door Chris Pratt. Samuel L. Jackson leent zijn stem uit voor de rol van Vic.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer