Netflix onthult game gebaseerd op 'The Dragon Prince'-serie

Nico De Greef-12 november 2023 om 15:43

Netflix kondigt The Dragon Prince: Xadia aan, een nieuwe coop game gebaseerd op de succesvolle animatieserie 'The Dragon Prince'. Het spel moet vanaf volgend jaar te spelen zijn via de mobiele app van Netflix en verschijnt ook op PC.

Na eerder al een handvol video-spelletjes te hebben uitgebracht die allemaal zijn gebaseerd op eigen originele reeksen zoals 'Stranger Things', 'The Queen's Gambit' en 'Too Hot To Handle', komt Netflix nu ook met een game gebaseerd op één van hun meest succesvolle originele animatieseries: 'The Dragon Prince'.

De game in kwestie, The Dragon Prince: Xadia, wordt door Netflix omschreven als een coöperatieve hack 'n slash actie-rpg en laat spelers in de rol kruipen van hun favoriete karakters uit de serie terwijl ze de wereld van Xadia verkennen en het opnemen tegen iconische slechterikken uit de 'Dragon Prince'-franchise.

Gameplaygewijs heeft het spel veel weg van een Diablo-spel, waarbij melee-wapens en magie de voornaamste methoden zijn om vijanden te verslaan. De game bevat daarnaast uitgebreide online coop features die spelers het makkelijker dan ooit moet maken om samen te spelen.

The Dragon Prince: Xadia wordt ontwikkeld door Netflix in samenwerking met Wonderstorm (het productiebedrijf achter de animatieserie) en moet ergens in de loop van 2024 beschikbaar komen op de mobiele app van Netflix en PC.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer van de game:

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer