Hoofdrolspelers 'Freaky Friday' hinten op vervolg

Karen Luiken-12 november 2023 om 09:10

Komt er dan écht een vervolg op ‘Freaky Friday’? Daar lijken actrices Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan wederom op te hinten, dit keer met een gloednieuw kiekje op Instagram.

Op de foto zijn Jamie Lee en Lindsay samen te zien. “Het is vrijdag en aangezien de staking over is, kunnen we binnenkort hopelijk weer van plek wisselen”, schrijft Jamie Lee in het onderschrift. Met de staking doelt ze op de grote auteursstaking in Hollywood die maanden heeft geduurd en waardoor honderden serie- en filmproducties vertraging op hebben gelopen.

Het is al de tweede keer dit jaar dat Jamie Lee iets loslaat over een mogelijk vervolg van de uit 2003 afkomstige 'Freaky Friday'. Eerder dit jaar zei de actrice al ‘dat het gaat gebeuren’.

'Freaky Friday’ gaat over Tess en haar dochter Anna die altijd ruzie hebben. Als ze op een vrijdag ineens wakker worden in het lichaam van de ander, krijgen ze eindelijk de kans om elkaars leven beter te begrijpen.

Joost Klein moet in juni voor Zweedse rechter verschijnen

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:32

Joost Klein moet over een paar weken naar Zweden om zich te melden bij de rechtbank in Malmö, de stad waar het songfestival dit jaar plaatsvond. Zijn advocaat meldt dat hij begin juni wordt opgeroepen voor het incident waardoor hij gediskwalificeerd werd voor de finale.

De advocaat is ervan overtuigd dat Joost niet zal worden vervolgd. De 26-jarige zanger zou de camera van een vrouw hebben weggeduwd, maar heeft haar volgens hem niet bedreigd. De Nederlandse omroep AVROTROS sprak wel van een ‘dreigende beweging’.

“Ik weet zeker dat als de politie goed onderzoek doet, hij niet zal worden vervolgd”, zegt de advocaat van de artiest. “Hij is volledig radeloos door alles wat er is gebeurd. En terecht, want het is volledig uit zijn verband gerukt. Natuurlijk is hij verdrietig dat hij daardoor niet mocht meedoen aan het songfestival.”

Bloederige details over Pinokkio-horrorfilm bekendgemaakt

Karen Luiken-18 mei 2024 om 07:14

Vind je Pinokkio schattig, lief en ondeugend? Daar gaat met de komst van een nieuwe horrorfilm verandering in komen. Rhys Frake-Waterfield, die de horrorfilm ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ regisseerde, maakt nu ook een project over Pinokkio.

Om je een klein beeld te geven van hoe bloederig het gaat worden, heeft Variety nu de eerste details bekendgemaakt. Zo blijkt dat Pinokkio in één scène de huid van zijn slachtoffer zal dragen, zodat hij zich ‘een echte jongen kan voelen’. Regisseur Rhys Frake-Waterfield belooft “een hoog aantal moorden, een ondermijning van het originele verhaal en veel bloed.”

De opnames moeten in september van start gaan. De release staat gepland voor januari.

Ontdek meer