Marie Verhulst brengt nieuw album uit met Samson

Karen Luiken-11 november 2023 om 08:02

Marie Verhulst heeft gisteren nieuwe muziek uitgebracht. Het gaat om haar derde album met de trouwe viervoeter Samson. De plaat heeft de toepasselijke naam ‘Samson & Marie 3’ gekregen.

Op het album staan zowel oude als nieuwe liedjes. Ook zijn er zes nummers van Samson & Gert, de voorganger van Samson & Marie, in een nieuw jasje gestoken.

Marie is blij met de mix van de nummers op het album. “Samson en ik hebben enkele van onze favoriete klassiekers uit de oude doos in een nieuw jasje mogen steken”, zegt ze. “Onze nieuwe nummers doen me dan weer dromen van Spanje, of vieren mijn lievelingsseizoen: de winter! Ideaal om al in de sfeer te komen voor Kerstmis.”

Sabrina Carpenter dolenthousiast: "Adele denkt aan me in bed"

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 11:05

Adele is fan van Sabrina Carpenter! Dat zei ze tijdens een concert in Las Vegas. Sabrina Carpenter is op haar beurt dan weer geflatteerd door het compliment.

Tijdens haar show gaf Adele een shout-out naar Sabrina's nieuwste single 'Espresso'. "Toen ik gisterenavond naar bed ging was het al heel laat. Ik betrapte mezelf erop dat ik zong: "I'm working late, cause I'm a singer", dat liedje van Sabrina Carpenter. Dat nummer is echt my jam", klonk het.

Sabrina Carpenter deelde het bericht op X en schreef: "Het enige dat ik las was dat Adele aan mij denkt in bed<3"

Camila Cabello werd op déze leeftijd ontmaagd

Karen Luiken-21 mei 2024 om 09:17

Camila Cabello heeft een boekje opengedaan over haar ontmaagding. In de ‘Armchair Expert’-podcast vertelt ze dat ze twintig jaar oud was toen het gebeurde. Ze zat toen in een relatie met Matthew Hussey.

Camila en Matthew leerden elkaar in 2018 kennen. “Het was mijn eerste relatie”, vertelt Camila, die destijds twintig jaar oud was. “Het was ook de eerste keer dat ik seks had. De eerste keer liefde bedrijven, want dat is wat het was. Het was prachtig.”

De zangeres omschrijft haar ex ‘als een geweldig persoon’. “Het was de perfecte eerste relatie. Hij heeft mijn wereld echt vergroot.”

Maar hoe fantastisch ze Matthew ook vond, in juni 2019 beëindigden de twee hun romance, slechts enkele dagen voordat Camila de muziekvideo van ‘Señorita’ uitbracht met Shawn Mendes. Een paar weken later werd ze hand in hand gespot met Shawn. Niet veel later bleken ze een relatie te hebben.

Camila's ex Matthew is inmiddels getrouwd met Audrey Le Strat.

Ontdek meer