Student? Feest mee in de partybus van '2DEZIT'!

Karen Luiken-10 november 2023 om 15:29

Het nieuwe seizoen van ‘2DEZIT’ is terug en dat wordt gevierd door Streamz. De videodienst rijdt in de komende week drie dagen rond met een speciale partybus voor studenten.

De bus maakt van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 november verschillende stops. Studenten zijn welkom om aan te sluiten voor een feestje met de cast, muziek van Sven van Alboom & Clémentine Caron en gratis drank.

De tour begint dinsdag om 16.00 uur aan het Theaterplein in Antwerpen en gaat die dag verder langs de Oudenleeuwenrui, de Paardenmarkt en het Mechelseplein. Een dag later zijn de KU Leuven Campus Arenberg III, Naamsestraat, KU Leuven, Campus groep T en Hogeschoolplein aan de beurt. Op de derde en laatste dag rijdt de bus door Gent via Campus Schoonmeersen, HOGENT, Campus UFO, Vlasmarkt en Overpoort.

De deuren van de partybus zijn elke dag van 16.00 tot 22.00 uur geopend.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer