Channah Koerten krijgt eigen boek

Karen Luiken-03 oktober 2021 om 11:57

Channah Koerten heeft veel meegemaakt. Ze nam deel aan verschillende televisieprogramma’s, kreeg twee kinderen en besloot samen met haar gezinnetje plannen te maken om naar Curaçao te emigreren. Dat gebeurde allemaal in de afgelopen jaren, maar ook vóórdat ze bekend was speelde er al veel in haar leven. Genoeg om er een boek over te schrijven.

Via Instagram maakt de realityster, die je ook wel kunt kennen van ‘Ex On The Beach’ of ‘Temptation Island’, bekend dat haar autobiografie binnenkort te koop zal zijn. Daarin neemt ze haar fans mee terug in de tijd. “Er is een leven voordat ik in de schijnwerpers stond”, aldus Channah. “Het voelt veilig om iedereen mee te nemen in mijn verleden. Het heeft mij gevormd van jong meisje tot de vrouw die ik nu ben.”

Het boek moet een inspiratie zijn voor mensen die net als Channah ook moeilijke dingen hebben meegemaakt. “Het heeft mij niet tegengehouden om al mijn dromen achterna te gaan en het heeft mij zelfs de mentaliteit gegeven nergens bang voor te zijn.”

Het boek zal binnenkort verkrijgbaar zijn, maar is nu al te pre-orderen.

'Love Island'-ster Jules is verliefd

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 16:31

Het is Jules na zijn mislukte ‘Love Island’-avontuur toch gelukt om de liefde te vinden. Niet in Lisa, met wie hij Casa Amor verliet, maar in zijn oude vlam Amandine. Dat geeft hij toe in een gesprek met Grazia.

Ondanks de tegenslagen die Jules in ‘Love Island’ heeft gehad, is hij toch positief over zijn avontuur. En daar heeft hij een heel goede reden voor. “Ik heb gevonden wat ik zocht: de liefde bij Amandine”, vertelt hij.

“Afgelopen vrijdag hebben we elkaar voor het eerst weer gezien”, gaat hij verder. “En dat ging heel goed. We hadden afgesproken in een restaurant en het was superfijn om haar weer te zien, al vond ik het ook wel spannend. We hadden nog niet veel kunnen praten over de manier waarop we uit elkaar waren gegaan, maar het ging allemaal heel goed!”

Jules en Amandine hebben afgesproken hun relatie een tweede kans te geven. “Het is aan mij om te bewijzen dat ik volledig voor haar wil gaan. Ik wil echt laten zien dat ik geen interesse heb in andere dames en alleen maar oog voor haar heb.”

Vooralsnog lijkt het goed te gaan. Jules heeft zelfs de familie van Amandine al ontmoet. “Ik heb heel sterke gevoelens voor haar. Ik kan zeker zeggen dat ik verliefd ben.”

Brooklyn Beckham onder vuur door nieuwe TikTok

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:29

Brooklyn Beckham, de zoon van David en Victoria, krijgt momenteel bakken kritiek over zich heen nadat een nieuwe TikTok werd gedropt waarin hij een beetje opschept met het feit dat hij “chef-kok” is.

TikTokker Daniel Mac maakt geregeld video’s waarin hij opvallende wagens tegenhoudt om zo ook de chauffeurs in beeld te brengen. In zijn laatste video zit niemand minder dan de 23-jarige Brooklyn Beckham achter het stuur. Hij reed rond in een McLaren P1, met een prijskaartje van zo’n 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Daniel vraagt Brooklyn naar zijn werk, waarop hij antwoordt “chef-kok”. En daar is het internet niet zo happy mee, meer zelfs, ze lachen hem gewoon vierkant uit.

“Hij maakte spek met eieren en hij denkt dat hij een chef is”, “Het belachelijkste dat ik ook heb gezien” en “Wat een clown”, zijn maar een fractie van wat er online te lezen valt.

Check de TikTok hier:

Ontdek meer