Channah Koerten krijgt eigen boek

Karen Luiken-03 oktober 2021 om 11:57

Channah Koerten heeft veel meegemaakt. Ze nam deel aan verschillende televisieprogramma’s, kreeg twee kinderen en besloot samen met haar gezinnetje plannen te maken om naar Curaçao te emigreren. Dat gebeurde allemaal in de afgelopen jaren, maar ook vóórdat ze bekend was speelde er al veel in haar leven. Genoeg om er een boek over te schrijven.

Via Instagram maakt de realityster, die je ook wel kunt kennen van ‘Ex On The Beach’ of ‘Temptation Island’, bekend dat haar autobiografie binnenkort te koop zal zijn. Daarin neemt ze haar fans mee terug in de tijd. “Er is een leven voordat ik in de schijnwerpers stond”, aldus Channah. “Het voelt veilig om iedereen mee te nemen in mijn verleden. Het heeft mij gevormd van jong meisje tot de vrouw die ik nu ben.”

Het boek moet een inspiratie zijn voor mensen die net als Channah ook moeilijke dingen hebben meegemaakt. “Het heeft mij niet tegengehouden om al mijn dromen achterna te gaan en het heeft mij zelfs de mentaliteit gegeven nergens bang voor te zijn.”

Het boek zal binnenkort verkrijgbaar zijn, maar is nu al te pre-orderen.

Modeontwerper Thierry Mugler overleden

Karen Luiken-24 januari 2022 om 16:37

De Franse modeontwerper Thierry Mugler is afgelopen zondag overleden. Hij is 73 jaar geworden.

Het verdrietige nieuws is via Instagram bekendgemaakt door het team van de ontwerper. “We vinden het verschrikkelijk om aan te moeten kondigen dat Mr. Manfred Thierry Mugler op zondag 23 januari is overleden”, klinkt het. “Dat hij in vrede mag rusten.”

Thierry stopte in 2002 met designen, maar besloot in 2019 toch nog een uitzondering voor Kim Kardashian te maken. De jurk die zij droeg tijdens het Met Gala was door hem ontworpen.

Een andere klant was Beyoncé. Zij reageert net als veel andere sterren op het overlijden van Thierry. “Rust zacht”, schrijft ze.

Zien: Nora Gharib haalt twee 10'en in DWTS

Dieter Blarinckx-24 januari 2022 om 06:51

Wie afgelopen zaterdag naar 'Dancing With The Stars' keek, zag hoe Nora Gharib met een passionele dans de eerste twee tienen binnenhaalde. De jury was lovend over haar dans met Adrián Baringa, haar vaste danspartner dit seizoen.

Nora vertelde voor de dans dat ze het moeilijk heeft om die passionele kant in haar naar voren te brengen. Aan de jury vertelde ze dat ze deze opdracht ook meer als een acteeropdracht zag, waardoor dat passionele er volledig doorkwam. En met goed resultaat, want voor de eerste keer in de geschiedenis van 'Dancing With The Stars' werden er twee tienen uitgedeeld!

Check haar passionele moves vanaf 03:27!

Ontdek meer