Channah Koerten krijgt eigen boek

Karen Luiken-03 oktober 2021 om 11:57

Channah Koerten heeft veel meegemaakt. Ze nam deel aan verschillende televisieprogramma’s, kreeg twee kinderen en besloot samen met haar gezinnetje plannen te maken om naar Curaçao te emigreren. Dat gebeurde allemaal in de afgelopen jaren, maar ook vóórdat ze bekend was speelde er al veel in haar leven. Genoeg om er een boek over te schrijven.

Via Instagram maakt de realityster, die je ook wel kunt kennen van ‘Ex On The Beach’ of ‘Temptation Island’, bekend dat haar autobiografie binnenkort te koop zal zijn. Daarin neemt ze haar fans mee terug in de tijd. “Er is een leven voordat ik in de schijnwerpers stond”, aldus Channah. “Het voelt veilig om iedereen mee te nemen in mijn verleden. Het heeft mij gevormd van jong meisje tot de vrouw die ik nu ben.”

Het boek moet een inspiratie zijn voor mensen die net als Channah ook moeilijke dingen hebben meegemaakt. “Het heeft mij niet tegengehouden om al mijn dromen achterna te gaan en het heeft mij zelfs de mentaliteit gegeven nergens bang voor te zijn.”

Het boek zal binnenkort verkrijgbaar zijn, maar is nu al te pre-orderen.

EOTB-ster Sharon stelt dochtertje voor met nieuwe foto

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 08:03

Fans van Sharon Ipema krijgen langzaam maar zeker steeds meer te weten over haar pasgeboren baby. Nadat de ‘Ex On The Beach’-ster eerder deze week beviel van een dochtertje en niet veel later haar naam onthulde, deelt ze nu een eerste foto van de kleine spruit.

“Mijn lieve kleine meisje, wat ben je mooi en wat hou ik nu al veel van jou”, aldus moeder Sharon bij het beeld. “May you always know my little one you were whised for, longed for, prayed for and wanted. I love you.”

Het meisje kwam op 11 oktober ter wereld en kreeg de naam Zaya. Fans die benieuwd zijn naar meer details over de zwangerschap van Sharon, kunnen binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. Daarin worden verschillende bekende en zwangere ouders gevolgd tijdens hun reis richting het moeder- of vaderschap. Sharon Ipema is één van de deelnemers.

'A Star is Born' is vanaf 27 oktober te zien bij Videoland.

Terrortwin Sharon maakt naam dochtertje bekend

Karen Luiken-14 oktober 2021 om 06:58

Sharon Ipema is deze week voor het eerst moeder geworden van een dochtertje. De naam hield de ‘Ex On The Beach’-ster nog even geheim, maar ook die is inmiddels bekend.

Het kleine meisje heeft de naam Zaya gekregen en zag op 11 oktober het levenslicht. Dat blijkt uit een bericht dat Sharon op Instagram heeft geplaatst. “Onze dochter Zaya is geboren! Ze weegt 3260 gram en is 47 centimeter lang. Ik heb te veel berichtjes om ze allemaal te kunnen beantwoorden, maar ik wil iedereen super erg bedanken.”

Sharon heeft haar volgers tijdens haar zwangerschap regelmatig updates gegeven. Ze deelde foto’s van haar buik en maakte het geslacht bekend. Wie benieuwd is naar meer, kan binnenkort naar ‘A Star is Born’ kijken. In die nieuwe realityserie wordt de zwangere Sharon gevolgd tijdens haar reis richting het moederschap.

Ontdek meer