Nu al kritiek op tweede seizoen 'Bridgerton'

Karen Luiken-03 oktober 2021 om 11:55

Hoewel het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ nog niet eens op Netflix is verschenen, klinkt er nu al kritiek over de aankomende afleveringenreeks. Na het verschijnen van de eerste beelden zijn sommige mensen boos op de manier waarop een nieuwe familie wordt neergezet.

Het gaat om de familie Sharma, die bestaat uit de zusjes Kate, Edwina en Mary. De dames maken kennis met de ton en doen dat in jurken die je ook bij Daphne of andere ‘Bridgerton’-personages hebt gezien. En ze mogen dan wel prachtig zijn, de kleedjes passen volgens kijkers niet bij de achtergrond van de dames.

Op Twitter regent het klachten. “De kledingkeuze had een stuk avontuurlijker kunnen zijn in deze veranderende tijden. Zelfs als het om een fictief tijdperk gaat”, zegt een fan. “De Sharma-familie draagt zo ongeveer de garderobe uit het vorige seizoen. Yay voor originaliteit”, zegt een ander.

Het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is vanaf 21 oktober te zien op Netflix.

Disney onthult logo ‘Percy Jackson’-serie

Dieter Blarinckx-26 januari 2022 om 07:26

Disney heeft gisterenavond officieel bekendgemaakt dat de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’ wel degelijk in the works is. Dat maakte ook de auteur van de boeken, Rick Riordan, bekend via de kanalen van Disney. Naast dat leuke nieuws, werd ook het officiële logo gedropt.

De serie is al in productie sinds mei 2020 en zal eind dit jaar al te streamen zijn via Disney+. Véél is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al met zekerheid kunnen zeggen is dat de serie meer het echte verhaal van de boeken zal volgen en niet zozeer een remake zal zijn van de twee films.

Check het logo en de aankondiging hier:

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Ontdek meer