Nu al kritiek op tweede seizoen 'Bridgerton'

Karen Luiken-03 oktober 2021 om 11:55

Hoewel het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ nog niet eens op Netflix is verschenen, klinkt er nu al kritiek over de aankomende afleveringenreeks. Na het verschijnen van de eerste beelden zijn sommige mensen boos op de manier waarop een nieuwe familie wordt neergezet.

Het gaat om de familie Sharma, die bestaat uit de zusjes Kate, Edwina en Mary. De dames maken kennis met de ton en doen dat in jurken die je ook bij Daphne of andere ‘Bridgerton’-personages hebt gezien. En ze mogen dan wel prachtig zijn, de kleedjes passen volgens kijkers niet bij de achtergrond van de dames.

Op Twitter regent het klachten. “De kledingkeuze had een stuk avontuurlijker kunnen zijn in deze veranderende tijden. Zelfs als het om een fictief tijdperk gaat”, zegt een fan. “De Sharma-familie draagt zo ongeveer de garderobe uit het vorige seizoen. Yay voor originaliteit”, zegt een ander.

Het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is vanaf 21 oktober te zien op Netflix.

Waarschijnlijk geen nieuwe personages in vijfde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 06:50

Het vijfde (en laatste) seizoen van ‘Stranger Things’ zal waarschijnlijk geen nieuwe personages bevatten bevatten. De makers van de show willen zich bij de aankomende afleveringen richten op de originele cast. Dat hebben Matt en Ross Duffer laten weten in een gesprek met IndieWire.

In het vierde seizoen maakten we kennis met verschillende (toen nog) onbekende gezichten. We leerden Eddie The Freak kennen, die uitgroeide tot een grote fan favorite, en andere personages zoals Argyle, Chrissy en Dimitri.

Allemaal werden ze goed ontvangen, maar toch hebben de broers Matt en Ross Duffer nu besloten om het in het vijfde seizoen bij de originele cast te houden. “We willen ons focussen op de oorspronkelijke personages”, zo klinkt het. “We hebben een geweldige cast en als we een nieuw personage toevoegen, neemt dat tijd in beslag van andere acteurs. We zijn daarom heel erg voorzichtig met wie we introduceren.”

'LEGO Star Wars: Summer Vacation' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 06:18

Goed nieuws voor de fans van 'Star Wars' en LEGO want de geanimeerde zomerspecial 'LEGO Star Wars: Summer Vacation' staat nu op Disney+!

De 48-minuten-durende animatiespecial bevat een hele reeks bekende personages, schepen en decors uit een Galaxy, far far away.

Aan boord van de Galactic Starcruiser, The Halcyon, volgen we Finn en co op een verrassingsvakantie, die zich afspeelt na de gebeurtenissen van de laatste 'Star Wars'-film 'The Rise of Skywalker'. Onderweg ontmoeten ze Force Spirits van Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Princess Leia, terwijl ze verhalen delen over andere vakanties die fout zijn gegaan.

Stream 'm nu op Disney+.

Ontdek meer