WIN: 10 tickets voor TAGMAG in Sotto's!

Simon Smetryns-10 november 2023 om 13:55

Zaterdag 18/11 is het weer zover! Dan gaan we met TAGMAG opnieuw langs bij Sotto's in Zottegem!

Op de line-up staan Unregular, Louis XIV & Jamie-Lee VI, Arthur Lewis, X-tof, Clémentine Caron en Jael Ost.

Jij kan erbij zijn. Koop je tickets via shop.sottos.be of doe mee met onze wedstrijd. Wij geven maar liefst 10 gratis tickets weg. Succes.

Ekonomika Kiesweek is van start gegaan

Chelsy Vanlerberghe-22 april 2024 om 11:14

De Leuvense studenten zijn klaar voor drie dagen feest, want de 95ste editie van het grootste studentenevenement van België gaat vandaag van start in hartje Leuven. De formule van de Ekonomika Kiesweek blijft hetzelfde als alle andere jaren: een week lang worden studenten verwend met gratis eten, drinken, attracties, feestjes en avondactiviteiten. En TAGMAG is natuurlijk ook van de partij.

Ekonomika Kiesweek is het jaarlijkse verkiezingsevenement van de studentenvereniging Ekonomika, één van de grootste studentenverenigingen van België. Jaarlijks wordt een nieuw bestuur, het Praesidium, verkozen om de vereniging te leiden. Het evenement is uitgegroeid tot het grootste studentenevenement van België. Ploeg Elysium, bestaand uit 16 toegewijde economiestudenten, heeft dit jaar alles op alles gezet om van deze editie de grootste editie ooit te maken.

Op maandag en dinsdag worden de studenten hartelijk verwelkomd op het Ladeuzeplein in Leuven. Hier vinden ze de 40 meter hoge zweefmolen en voorzien verschillende partners zoals Red Bull en Stepstone ook tal van activiteiten. De studenten worden getrakteerd op gratis drank en eten.

Maandagavond wordt afgesloten met een TD in het Depot, waar de de energie nog nasiddert van het optreden van Pommelien Thijs de avond voordien. Marc Vertongen en Jack $hirak zullen ervoor zorgen dat het Depot nog 10 keer zo hard davert. En natuurlijk kan TAGMAG niet ontbreken om het feestgedruis vast te leggen.

Het driedaagse evenement bereikt zijn hoogtepunt op woensdag. In een locatie naast de Leuvense ring kunnen studenten de ultieme festivalvibes ervaren in drie sensationele domes. TAGMAG speelt voor Sinterklaas, want we hebben veel spullen om weg te geven, zoals unieke Red Bull merch, Burger King bonnen, Philips OneBlades, Grohe douchekoppen en meer. Niks gewonnen? Niet getreurd! De DJ’s in onze tent zorgen voor de beste vibes.

Meer info en de weekplanning van de Kiesweek vind je hier.

Ekonomika zet in op een algemeen ‘Feel Safe’-telefoonnummer, gratis gehoorbescherming en verantwoord drankgebruik.

Struinen of verkopen: IKEA organiseert 8 (!) rommelmarkten

Karen Luiken-22 april 2024 om 09:40

Op zoek naar goedkope meubels of andere handige hebbedingetjes? Of heb je zelf spullen staan waar je vanaf wilt? IKEA organiseert op zaterdag 8 juni maar liefst acht rommelmarkten op verschillende vestigingen in ons land.

De rommelmarkten vinden plaats op de parkings van IKEA-winkels in Anderlecht, Arlon, Gent, Hasselt, Liège, Mons, Wilrijk en Zaventem. Alle soorten meubels en spullen kunnen er worden verkocht, ongeacht de grootte of het merk. Het aanbod hoeft dus niet enkel van IKEA afkomstig te zijn.

Mensen die met een eigen kraampje op één van de markten willen staan, dienen zich vooraf aan te melden via deze website. Ze betalen daar een bedrag van vijf euro voor dat gedoneerd wordt aan Welkom Thuis, een project van IKEA België dat kwetsbare eenoudergezinnen ondersteunt.

Bezoekers kunnen op 8 juni gratis langskomen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Ontdek meer