Live-actionserie 'Avatar: The Last Airbender' heeft eerste trailer beet

Nico De Greef-09 november 2023 om 23:05

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van hun aankomende live-action verfilming van de bekroonde Nickelodeon-hitserie 'Avatar: The Last Airbender'. Naast de eerste bewegende beelden, werd ook bekendgemaakt dat de reeks vanaf 22 februari 2024 te streamen zal zijn.

Fans kregen de voorbije maanden niet meer dan een handjevol castfoto's te zien van de langverwachte live-actionserie. Lange tijd was het dan ook spannend afwachten tot de eerste échte beelden. De verwachtingen zijn immers torenhoog na de eerdere (geflopte) live-actionverfilming uit 2010 die geen kat kon bekoren.

Of Netflix het dan wél kan waarmaken, kan je nu al gedeeltelijk zelf beoordelen. De streaminggigant heeft namelijk vandaag de eerste bewegende beelden op de wereld losgelaten. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Onze eerste indruk? Not too shabby. Maar laten we nog niet te snel op de zaken vooruitlopen. Visueel mag de Netflixreeks er best zijn, maar of de acteerprestaties en de dialogen van een even hoog kaliber blijken, zullen we pas volgend jaar ontdekken wanneer de serie in première gaat.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Ontdek meer