Live-actionserie 'Avatar: The Last Airbender' heeft eerste trailer beet

Nico De Greef-09 november 2023 om 23:05

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van hun aankomende live-action verfilming van de bekroonde Nickelodeon-hitserie 'Avatar: The Last Airbender'. Naast de eerste bewegende beelden, werd ook bekendgemaakt dat de reeks vanaf 22 februari 2024 te streamen zal zijn.

Fans kregen de voorbije maanden niet meer dan een handjevol castfoto's te zien van de langverwachte live-actionserie. Lange tijd was het dan ook spannend afwachten tot de eerste échte beelden. De verwachtingen zijn immers torenhoog na de eerdere (geflopte) live-actionverfilming uit 2010 die geen kat kon bekoren.

Of Netflix het dan wél kan waarmaken, kan je nu al gedeeltelijk zelf beoordelen. De streaminggigant heeft namelijk vandaag de eerste bewegende beelden op de wereld losgelaten. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Onze eerste indruk? Not too shabby. Maar laten we nog niet te snel op de zaken vooruitlopen. Visueel mag de Netflixreeks er best zijn, maar of de acteerprestaties en de dialogen van een even hoog kaliber blijken, zullen we pas volgend jaar ontdekken wanneer de serie in première gaat.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Tweede seizoen spin-off 'Pretty Little Liars' volgende maand op Streamz

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:24

Het tweede seizoen van de spin-off van ‘Pretty Little Liars’ komt volgende maand naar Streamz. De reeks draagt de naam ‘Summer School’ en is het vervolg op ‘Original Sin’. Op 10 mei verschijnt de eerste aflevering.

Na de schrijnende gebeurtenissen van ‘Original Sin’ worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood: de zomerschool. Maar Millwood High is niet het enige dat in de weg staat van hun leuke zomerbaantjes en nieuwe liefdesinteresses. Een nieuwe slechterik, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat hen allemaal op de proef stellen.

Onderstaande trailer geeft een eerste voorproefje. De rest kun je over een paar weken bewonderen.

Ontdek meer