Derde 'Enola Holmes'-film in de maak

Karen Luiken-08 november 2023 om 07:40

Goed nieuws voor fans van ‘Enola Holmes’. Collider meldt dat er gewerkt wordt aan een derde film. De screenplay is al in de maak.

‘Enola Holmes’ heeft ‘Stranger Things’-ster Millie Bobby Brown in de hoofdrol en gaat over het nieuwsgierige tienerzusje van de bekende detective Sherlock Holmes. Haar moeder is vermist en ze doet er alles haar om haar op te kunnen sporen.

De eerste film kwam in 2020 uit op Netflix en was meteen een groot succes. Twee jaar later kwam er een vervolg. En nu zou er dus wéér een vervolg aankomen. Een keiharde bevestiging is er nog niet, maar de eerste stappen zijn alvast gezet.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer