Derde 'Enola Holmes'-film in de maak

Karen Luiken-08 november 2023 om 07:40

Goed nieuws voor fans van ‘Enola Holmes’. Collider meldt dat er gewerkt wordt aan een derde film. De screenplay is al in de maak.

‘Enola Holmes’ heeft ‘Stranger Things’-ster Millie Bobby Brown in de hoofdrol en gaat over het nieuwsgierige tienerzusje van de bekende detective Sherlock Holmes. Haar moeder is vermist en ze doet er alles haar om haar op te kunnen sporen.

De eerste film kwam in 2020 uit op Netflix en was meteen een groot succes. Twee jaar later kwam er een vervolg. En nu zou er dus wéér een vervolg aankomen. Een keiharde bevestiging is er nog niet, maar de eerste stappen zijn alvast gezet.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer