Bruno Mars brengt eigen gitaar op de markt

Karen Luiken-08 november 2023 om 07:21

Net zo muzikaal worden als Bruno Mars? De zanger geeft je die mogelijkheid. Hij heeft een eigen elektrische gitaar op de markt gebracht die ook beschikbaar is voor fans.

Het instrument is in samenwerking met het merk Fender gemaakt en is bruin van kleur. De gitaar wordt geleverd met een band met luipaardprint, een ode aan Jimi Hendrix en Prince, twee van Bruno’s favoriete gitaristen.

“Ik beschouw mezelf niet als een gitarist. Ik ben meer een gefrustreerde songwriter”, zegt Bruno volgens Billboard. “Elk nummer is als een puzzel die je moet oplossen, en een goede gitaar kan iets in je naar boven halen dat je naar de finish kan helpen. Dat is wat ik met deze gitaar hoop te bereiken. Maar ik wilde ook een instrument waarop ik kan vertrouwen tijdens live optredens en studiosessies.”

Interesse in de gitaar? Het ding is niet goedkoop: je betaalt er zo’n 3000 dollar voor.

‘Vampire Diaries’-acteur komt naar Heroes Comic Con in België

Karen Luiken-27 mei 2024 om 14:00

De organisatie van Heroes Comic Con heeft een populair gezicht weten te strikken voor de aankomende editie van het evenement. Niemand minder dan ‘The Vampire Diaries’-acteur Ian Somerhalder komt op 19 en 20 oktober naar Brussels Expo.

Ian staat vooral bekend om zijn rol in Damon Salvatore in ‘The Vampire Diaries’, maar had daarnaast ook rollen in de series ‘V Wars’, ‘Lost’, ‘Smallville’, ‘Young Americans’ en ‘Tell Me You Love Me’. Ook was hij te zien in de films ‘The Rules of Attraction’, ‘The Tournament’, ‘The Anomaly’ en ‘How to Make Love to a Woman’.

Fans die de acteur altijd al een keertje in het echt hebben willen zien, krijgen daar in het weekend van 19 en 20 oktober de tijd voor. Dan is Ian aanwezig bij het popcultuurfestival van Heroes Comic Can in Brussels Expo. Hij is beschikbaar voor fotoshoots, signeersessies, panels en meet & greets.

Taylor Swift voegt extra openingsacts toe aan 'Eras Tour'

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 12:35

Taylor Swift heeft een verrassing voor Swifties die naar 'The Eras Tour'-show gaan in Londen. De zangeres voegt extra openingacts toe die, samen met Paramore, het publiek zullen opwarmen voordat de Amerikaanse popster zelf het podium betreedt.

"Ik heb net ontdekt dat Fortnight nummer één staat op de Britse hitlijst. Jullie zijn geweldig en ik kan niet wachten om jullie zo snel te zien", schrijft ze in een Instagramstory. "Ik dacht dat dit een leuk moment zou zijn om de eerste groep openingsacts aan te kondigen die ik aan de Londense shows zal toevoegen. Zij zullen voor Paramore optreden. Ik heb artiesten gekozen wiens muziek ik graag luister en die een extra boost zullen geven aan onze shows in Wembley."

Paramore was al eerder aangekondigd als openingsact voor de hele Europese tournee. Nu worden ook Mette, Griff en Benson Boone toegevoegd aan de affiche van 'The Eras Tour'. Voorlopig gaat het enkel om de shows die in augustus plaatsvinden in de Engelse hoofdstad.

Ontdek meer