Dit is de meest sexy man van 2023

Karen Luiken-08 november 2023 om 07:06

Er zijn heel veel verschillende mannen op deze wereld, maar er kan er natuurlijk maar één het meest sexy zijn. People houdt ieder jaar een verkiezing en heeft de titel dit jaar aan niemand minder dan Patrick Dempsey gegeven.

De ‘Grey’s Anatomy’-acteur was naar eigen zeggen ‘volledig geschokt’ toen hij het nieuws hoorde. “Is dit een grap?”, zei hij dinsdag tijdens de uitreiking bij ‘Jimmy Kimmel Live’. Toen de boodschap eenmaal was ingedaald, kon hij niet anders dan blij zijn. “Ik ben blij dat het op dit punt in mijn leven gebeurt. Het is fijn om erkenning te krijgen, en mijn ego krijgt er een kleine boost van, maar het geeft me vooral de mogelijkheid om mijn platform voor iets positiefs te gebruiken."

De verkiezing tot meest sexy man ter wereld is een jaarlijks terugkerend ding voor het tijdschrift People. Vorig jaar ging de titel naar Chris Evans. Andere winnaars zijn onder anderen John Legend, Idris Elba en Paul Rudd.

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer