Vrienden bezorgd om Jennifer Aniston na overlijden Matthew Perry

Karen Luiken-07 november 2023 om 17:04

Het gaat niet goed met Jennifer Aniston. Haar vrienden maken zich zorgen om haar na de dood van Matthew Perry. Dat vertellen bronnen aan Page Six.

Een insider zegt dat Jennifer slecht om kan gaan met het verlies van Matthew. Ze nam afgelopen vrijdag samen met de overige ‘Friends’-castleden Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer afscheid van hun vriend tijdens een begrafenis. “Courteney en Jennifer hebben het er het moeilijkst mee, en dan is Jennifer waarschijnlijk degene die het meest worstelt”, zegt de bron. “Het is een tweede groot verlies in minder dan een jaar tijd.”

Vorig jaar moest Jennifer afscheid nemen van haar vader. Hij overleed in november 2022 op 89-jarige leeftijd. “Ze is daar nog niet overheen, en dit heeft haar extra van haar stuk gebracht”, vervolgt de insider. “Ze probeert er bovenop te komen, maar het is een enorme klap.”

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer