Dit is wat Jacob Elordi at om aan te komen voor rol van Elvis Presley

Karen Luiken-07 november 2023 om 06:55

Acteurs moeten soms veel voor een rol over hebben. De ene keer moeten ze kilo’s afvallen, de andere keer juist aankomen. Voor Jacob Elordi gold het laatste voor de nieuwe ‘Elvis’-film. In een gesprek met Entertainment Weekly vertelt hij dat hij iedere dag een halve kilo bacon at om dikker te worden voor de film.

“Priscilla heeft ons verteld dat Elvis van aangebrande bacon hield”, aldus Jacob, die je ook kunt kennen van zijn rol in ‘Euphoria’. “Ik at gemiddeld een halve kilo bacon per dag. Je ziet het misschien niet aan me omdat ik vrij lang ben, maar ik ben nog nooit zo zwaar geweest.”

Jacob speelt de rol van Elvis in de nieuwe dramafilm ‘Priscilla’, die gebaseerd is op het boek ‘Elvis and Me’ van Priscilla Presley. Het werd gepubliceerd in 1985 en werd een internationale bestseller.

Joe Alwyn laat zich voor het eerst uit over break-up Taylor Swift

Karen Luiken-18 juni 2024 om 12:17

Joe Alwyn heeft zich ruim een jaar na zijn break-up met Taylor Swift voor het eerst uitgelaten over de situatie. In een interview met The Times zegt hij dat hij het er erg moeilijk mee heeft gehad.

Joe en Alwyn vormden ruim zes jaar een koppeltje. Vorig jaar gingen ze uit elkaar. “Ik hoop dat iedereen empathie kan voelen en de moeilijkheden kan begrijpen die gepaard gaan met het einde van een lange, liefdevolle, volledig toegewijde relatie van meer dan zes en een half jaar”, aldus Joe. “Dat is een lastige kwestie. Wat ongebruikelijk en abnormaal is in deze kwestie, is dat een week later iedereen het weet en de buitenwereld er zijn zegje over kan doen.”

Wat vlak na de breuk volgde, was een bizarre tijd vol speculaties en roddels. “Iets dat heel echt is, wordt in een onrealistische situatie gegooid met roddelbladen, sociale, media en pers, waar het vervolgens wordt ontleed, over wordt gespeculeerd en uit zijn verband wordt getrokken tot het onherkenbaar is”, vervolgt Joe. “De waarheid is dat er altijd een kloof zal zijn tussen wat de waarheid en wat er gezegd wordt. Maar daar heb ik vrede mee.”

Coldplay brengt nog dit jaar tiende album uit

Karen Luiken-18 juni 2024 om 07:19

Fans hebben er drie jaar op moeten wachten, maar in oktober is het dan eindelijk zover: Coldplay komt met een nieuw album!

De plaat gaat ‘Moon Music’ heten en verschijnt op 4 oktober. Duurt lang? Best wel, maar gelukkig krijgen we aanstaande vrijdag alvast een klein voorproefje. Dan lanceert Coldplay ‘feelslikeimfallinginlove’, de eerste single van het nieuwe album.

‘Moon Music’ is de opvolger van de in 2021 gelanceerde plaat ‘Music of the Spheres’.

Ontdek meer