'Barbenheimer'-film in de maak

Karen Luiken-06 november 2023 om 12:37

Sinds de lancering van ‘Barbie’ en ‘Oppenheimer’ is er altijd een strijd geweest tussen deze twee titels. Ze kwamen tegelijkertijd uit, maar welke was de beste? Die vraag kan met een nieuw project onbeantwoord blijven. The Hollywood Reporter meldt dat er een ‘Barbenheimer’ in de maak is, een combinatie van ‘Barbie’ en ‘Oppenheimer’.

In ‘Barbenheimer’ worden de verhalen van ‘Barbie’ en ‘Oppenheimer’ met elkaar gecombineerd. De film zal gaan over een pop die wetenschapper is en een kernbom wil maken. Reden? Hij wil wraak nemen op alle mensen die poppen slecht behandelen.

Charles Band gaat de film produceren. “Met de sfeer van ‘Barbie’ en het donkere randje van ‘Oppenheimer’ kun je donkere humor creëren”, zegt hij tegen The Hollywood Reporter.

Het is nog niet bekend wanneer de film verschijnt en wie de hoofdrollen gaan spelen.

Netflix deelt trailer van nieuwe moordserie 'The Perfect Couple'

Karen Luiken-13 juli 2024 om 09:06

Netflix krijgt er over een kleine twee maanden een nieuwe must-see bij. De streamingsdienst lanceert ‘The Perfect Couple’, een mysterieuze moordserie met een cast waar je u tegen zegt. De officiële trailer is deze week verschenen.

Het verhaal gaat over Amelia Sacks die op het punt staat om te trouwen in een van de rijkste families op Nantucket. Haar afkeurende toekomstige schoonmoeder, de beroemde romanschrijfster Greer Garrison Winbury, heeft geen kosten gespaard bij het plannen van wat de belangrijkste bruiloft van het seizoen belooft te worden. Totdat... er een lichaam op het strand wordt gevonden. Terwijl geheimen aan het licht komen, wordt er een onderzoek uitgevoerd waarbij plotseling iedereen een verdachte lijkt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Dakota Fanning en Meghann Fahy. De serie is geregisseerd door Susanne Bier.

‘The Perfect Couple’ is vanaf 5 september te zien op Netflix.

Derde 'Minions'-film bevestigd

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:19

Kort na het verschijnen van de vierde ‘Despicable Me’-film is er meer goed nieuws over de franchise. Universal en Illumination werken aan een nieuwe ‘Minions’-film!

Naast vier ‘Despicable Me’-films zijn er in de afgelopen jaren ook al twee ‘Minions’-films verschenen. De eerste werd in 2015 gelanceerd, de tweede in 2022. En nu komt er dus ook een derde film.

De plannen voor het project zijn inmiddels onthuld en het is de bedoeling dat de film in de zomer van 2027 in de bioscoop verschijnt. De regie is in handen van Pierre Coffin. Brian Lynch schrijft het script.

Ontdek meer