Taylor Swift wint meeste EMA's

Karen Luiken-06 november 2023 om 08:22- Foto:

Reuters

Taylor Swift heeft het wéér geflikt. De zangeres pakt voor het tweede jaar op rij de meeste awards tijdens de uitreiking van de MTV Europe Music Awards.

De winnaars van de MTV EMA’s werden gisteren bekendgemaakt. Dat gebeurde anders dan gewoonlijk. Normaal gesproken worden de awards tijdens een grote show met allerlei optredens uitgereikt, maar vanwege de oorlog tussen Israël en Hamas besloot MTV dit jaar een streep door die plannen te zetten. De winnaars stonden dit keer dus niet op het podium, maar in een lijst op het wereldwijde web.

Bovenaan die lijst prijkt de naam van Taylor Swift, die maar liefst drie prijzen in ontvangst mocht nemen. Ze won in de categorieën beste artiest, beste liveoptreden en beste video. Andere prijswinnaars waren onder anderen Nicki Minaj (beste hiphop), Billie Eilish (beste pop), Chris Brown (beste R&B), Maneskin (beste rock) en David Guetta (beste electronic).

‘Vampire Diaries’-acteur komt naar Heroes Comic Con in België

Karen Luiken-27 mei 2024 om 14:00

De organisatie van Heroes Comic Con heeft een populair gezicht weten te strikken voor de aankomende editie van het evenement. Niemand minder dan ‘The Vampire Diaries’-acteur Ian Somerhalder komt op 19 en 20 oktober naar Brussels Expo.

Ian staat vooral bekend om zijn rol in Damon Salvatore in ‘The Vampire Diaries’, maar had daarnaast ook rollen in de series ‘V Wars’, ‘Lost’, ‘Smallville’, ‘Young Americans’ en ‘Tell Me You Love Me’. Ook was hij te zien in de films ‘The Rules of Attraction’, ‘The Tournament’, ‘The Anomaly’ en ‘How to Make Love to a Woman’.

Fans die de acteur altijd al een keertje in het echt hebben willen zien, krijgen daar in het weekend van 19 en 20 oktober de tijd voor. Dan is Ian aanwezig bij het popcultuurfestival van Heroes Comic Can in Brussels Expo. Hij is beschikbaar voor fotoshoots, signeersessies, panels en meet & greets.

Taylor Swift voegt extra openingsacts toe aan 'Eras Tour'

Chelsy Vanlerberghe-27 mei 2024 om 12:35

Taylor Swift heeft een verrassing voor Swifties die naar 'The Eras Tour'-show gaan in Londen. De zangeres voegt extra openingacts toe die, samen met Paramore, het publiek zullen opwarmen voordat de Amerikaanse popster zelf het podium betreedt.

"Ik heb net ontdekt dat Fortnight nummer één staat op de Britse hitlijst. Jullie zijn geweldig en ik kan niet wachten om jullie zo snel te zien", schrijft ze in een Instagramstory. "Ik dacht dat dit een leuk moment zou zijn om de eerste groep openingsacts aan te kondigen die ik aan de Londense shows zal toevoegen. Zij zullen voor Paramore optreden. Ik heb artiesten gekozen wiens muziek ik graag luister en die een extra boost zullen geven aan onze shows in Wembley."

Paramore was al eerder aangekondigd als openingsact voor de hele Europese tournee. Nu worden ook Mette, Griff en Benson Boone toegevoegd aan de affiche van 'The Eras Tour'. Voorlopig gaat het enkel om de shows die in augustus plaatsvinden in de Engelse hoofdstad.

Ontdek meer