Derde seizoen 'Euphoria' komt in 2025

Karen Luiken-06 november 2023 om 07:45

De kogel is door de kerk. ‘Euphoria’ keert pas in 2025 terug voor een derde seizoen. Dat heeft HBO-baas Casey Bloys bekendgemaakt volgens Variety.

Behalve het releasejaar is er verder nog niet veel onthuld over het derde seizoen van ‘Euphoria’. We weten niet in welke maand het vervolg uitkomt, laat staan op welke dag. Het enige wat tot nu toe bevestigd is, is dat Rue in het derde seizoen zal onderzoeken wat het betekent om een individu te zijn met principes in een corrupte wereld.

De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door Zendaya. Andere rollen zijn weggelegd voor Hunter Schafer, Sydney Sweeney, Maude Apatow, Alexa Demie en Jacob Elordi.

EOTB-ster Romée maakt geslacht kindje bekend

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:34

Parents to be Romée van Zeeland en haar vriend Revie hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. De lovebirds maken met een filmpje duidelijk dat ze een meisje verwachten.

Het koppel kwam erachter tijdens een gender reveal party die ze voor hun familie en vrienden organiseerden. Op beelden is te zien hoe het koppel vol verwachting een rode knop indrukt, waarna er roze confetti en rook verschijnt. En ja, dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: Romée en Revie krijgen een dochtertje!

De ‘Ex On The Beach: Double Dutch’-ster bracht vorige maand naar buiten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met Revie. “Meet the parents”, schreef ze bij een foto op social media. “Onze grootste wens is uitgekomen.”

'Love Island'-ster Adam Collard wordt vader

Karen Luiken-22 juli 2024 om 13:21

Er is een nieuwe ‘Love Island’-baby on the way. Adam Collard en zijn vriendin Laura Woods hebben op social media aangekondigd dat ze een baby verwachten.

Het nieuws werd gedeeld met een foto op Instagram. De Franse bulldog van de 37-jarige Laura en 28-jarige Adam is daar samen met een echofoto op te zien. “Hey, baby”, staat erbij geschreven.

Adam en Laura hebben elkaar leren kennen nadat Adam haar een berichtje stuurde via Instagram. Tien maanden geleden maakten ze hun relatie openbaar.

Laura is net als Adam bekend van televisie. Terwijl hij zijn faam verwierf door zijn deelname aan ‘Love Island’, is zij een Engelse presentatrice die werkt voor ITV, Amazon Prime en TNT Sports.

Ontdek meer