Disney deelt officiële trailer van Marvel-serie 'Echo'

Nico De Greef-05 november 2023 om 15:00

Disney heeft de officiële trailer gedeeld van de aankomende nieuwe Marvel-serie 'Echo'. De minireeks met Alaqua Cox en Vincent D'Onofrio in de hoofdrol, is vanaf januari te streamen bij Disney+.

Met nog maar één aflevering te gaan van het tweede seizoen van 'Loki', kan Disney niet wachten om nu al vooruit te kijken naar de volgende serie. Die komt in de vorm van 'Echo' en zal focussen op de slechthorende anti-hero Maya Lopez, gespeeld door de Amerikaanse actrice Alaqua Cox.

Maya Lopez maakte haar debuut in het MCU in de Disney+-serie 'Hawkeye' en haar verhaal zal verder worden gezet in de reeks 'Echo', waarin onder meer dieper wordt ingegaan op het verleden van het personage, haar familie en banden met het criminele milieu onder leiding van niemand minder dan Wilson Fisk/Kingpin (gespeeld door Vincent D'Onofrio).

'Echo' wordt geen typische Marvel-superheldenserie, maar is veel bruter en gewelddadiger in concept. Dat is niet enkel al te merken in de beelden van de trailer, maar ook aan de leeftijdsclassificatie die de reeks heeft meegekregen. 'Echo' is namelijk de allereerste Marvel-serie ooit die een TV-MA rating krijgt. Dat betekent dat de reeks over het algemeen niet geschikt is voor jongeren onder de 17 of 18 jaar.

'Echo' is vanaf 10 januari 2024 te streamen bij Disney+ en bestaat uit vijf afleveringen die allen tegelijk op de streamingdienst hun debuut zullen maken. Goed nieuws voor Marvel-fans dus, want zo hoeven ze geen hele week te wachten op de volgende aflevering!

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Ontdek meer