Spin-off 'Prison Break' in de maak

Karen Luiken-03 november 2023 om 10:29

Jaren na de laatste aflevering van ‘Prison Break’ komt er eindelijk een vervolg. Variety meldt dat er een spin-off van de serie in de maak is.

De show bevindt zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium en er is nog niet veel over bekend. Het is niet waarschijnlijk dat de personages die centraal staan in de originele serie, ook in deze show hun opwachting zullen maken. Oftewel: we moeten het waarschijnlijk zonder Michael Scofield en Lincoln Burrows doen.

‘Prison Break’ ging in 2005 in première en sindsdien zijn er vijf seizoenen van de serie gemaakt. Ook kwamen er nog een film en een low budget spin-off uit.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:44

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van mamabezoek tot een belangrijke vraag en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

Mama's stellen belangrijke vraag aan hun kinderen
Nu de kandidaten herenigd zijn met hun mama's in Sicilië, kon de gekende vraag niet ontbreken. Is hun kind de mol?

De eerste reactie van de afvaller
Hoe heeft de vijfde afvaller van 'De Mol' het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Ontdek meer