Sophie Turner zoenend gespot na scheiding

Karen Luiken-03 november 2023 om 10:34

Sophie Turner lijkt al over de breuk met Joe Jonas heen te zijn. De ‘Game of Thrones’-actrice is zoenend gespot met een nieuwe man.

De gelukkige in kwestie? Peregrine John Dickinson Pearson, de ex van Maria-Olympia, de prinses van Griekenland en Denemarken. Hij en Sophie werden afgelopen weekend op de gevoelige plaat vastgelegd in Parijs.

“De twee waren veel aan het kletsen en lachen”, zegt een ooggetuige tegen The Sun. “Ze kwamen samen aan bij de ophaallocatie voor hun taxi buiten het station. Het leek erop dat ze samen vanuit Londen kwamen. Hij nam zijn hoed af en boog zich naar haar toe om haar een dikke kus te geven, en ging vervolgens de andere kant op.”

In september maakten Sophie en Joe Jonas bekend na een huwelijk van vier jaar uit elkaar te gaan.

Nicki Minaj op Schiphol opgepakt wegens drugsbezit

Karen Luiken-26 mei 2024 om 08:15

Nicki Minaj is zaterdagavond aangehouden op het Amsterdamse vliegveld Schiphol voor het bezit van softdrugs. Ze zat een paar uur vast, maar is inmiddels weer op vrije voeten.

De zangeres was in Amsterdam voor een optreden, waar ze haar fans overigens een paar uur liet wachten, en zou gisteren naar Manchester vliegen om daar ook een concert te geven. Dat laatste kon echter niet doorgaan omdat Nicki werd opgepakt vanwege drugsbezit. Volgens RTL Boulevard had ze zo’n veertig joints bij zich.

De artiest werd gearresteerd en vervolgens verhoord. Op X meldt ze de arrestatie en zegt ze dat haar beveiliger heeft gezegd dat de drugs van hem zijn. Ze zou een boete van 350 euro hebben moeten betalen.

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Ontdek meer