Beyoncé kan erg gemeen zijn

Joyce Vander Auwera-02 november 2023 om 11:30

In de Amerikaanse talkshow 'Sherri' onthulde Tina Knowles, moeder van Beyoncé, onlangs enkele verrassende weetjes over de superster. Terwijl het publiek geniet van Beyoncé's topoptredens, kan ze soms tijdens haar razendsnelle kledingwissels behoorlijk gemeen worden.

De oorzaak van deze korte episodes? De intense druk van het snel verkleden, waarbij elke seconde telt. In het heetst van de strijd, terwijl iemand worstelt om zijn schoenen of outfit aan te trekken en het publiek vol verwachting staat te wachten, kan zelfs de kleinste fout of verloren schoen de hele show in gevaar brengen.

Queen B realiseert zich echter snel haar gedrag en biedt altijd haar verontschuldigingen aan. "Mama, het spijt me zo," zegt ze dan. Soms huilt ze omdat ze beseft dat ze heel gemene dingen heeft gezegd.

En verrassend genoeg heeft Beyoncé zo'n 150 ongebruikte outfits overgehouden aan haar 'Renaissance Tour'. Hoewel ze elke avond in vier à vijf nieuwe kostuums schitterde, bleven deze exemplaren onaangeraakt en mochten ze nooit het daglicht zien. De toekomst van deze ongedragen collectie blijft een mysterie.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Ontdek meer