Beyoncé kan erg gemeen zijn

Joyce Vander Auwera-02 november 2023 om 11:30

In de Amerikaanse talkshow 'Sherri' onthulde Tina Knowles, moeder van Beyoncé, onlangs enkele verrassende weetjes over de superster. Terwijl het publiek geniet van Beyoncé's topoptredens, kan ze soms tijdens haar razendsnelle kledingwissels behoorlijk gemeen worden.

De oorzaak van deze korte episodes? De intense druk van het snel verkleden, waarbij elke seconde telt. In het heetst van de strijd, terwijl iemand worstelt om zijn schoenen of outfit aan te trekken en het publiek vol verwachting staat te wachten, kan zelfs de kleinste fout of verloren schoen de hele show in gevaar brengen.

Queen B realiseert zich echter snel haar gedrag en biedt altijd haar verontschuldigingen aan. "Mama, het spijt me zo," zegt ze dan. Soms huilt ze omdat ze beseft dat ze heel gemene dingen heeft gezegd.

En verrassend genoeg heeft Beyoncé zo'n 150 ongebruikte outfits overgehouden aan haar 'Renaissance Tour'. Hoewel ze elke avond in vier à vijf nieuwe kostuums schitterde, bleven deze exemplaren onaangeraakt en mochten ze nooit het daglicht zien. De toekomst van deze ongedragen collectie blijft een mysterie.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

Ontdek meer