Ruby Barker had mentale problemen na 'Bridgerton'

Karen Luiken-01 november 2023 om 07:34

Haar rol in ‘Bridgerton’ heeft Ruby Barker geen goed gedaan. De actrice, die Marina Thompson speelt in de serie, zegt in de LOAF Podcast van Oxford University dat haar mentale gezondheid achteruitging door de opnames.

“Tijdens het filmen ging het steeds slechter met me”, aldus de 26-jarige Ruby. “De set van ‘Bridgerton’ was voor mij een kwellende plek om te zijn, omdat mijn karakter erg vervreemd en verstoten was. Ze was in haar eentje onder vreselijke omstandigheden.”

Marina, het personage van Ruby, wordt in ‘Bridgerton’ verstoten nadat ze buitenechtelijk zwanger raakt. Het was voor Ruby een zware rol om te spelen en leidde zelfs tot een mentale inzinking. Een week nadat het eerste seizoen was gefilmd, belandde de actrice in het ziekenhuis. Die opname werd volgens haar stilgehouden om ‘Bridgerton’ niet in een kwaad daglicht te zetten. “Het werd in de doofpot gestopt en op een laag pitje gehouden omdat de serie zou uitkomen”, zegt Ruby.

De actrice voegt daaraan toe dat ze ondanks haar mentale gesteldheid de show moest promoten. “Het is bijna alsof ik een metaforisch onzichtbaar pistool tegen mijn hoofd had om deze show te verkopen.”

Sabrina Carpenter dolenthousiast: "Adele denkt aan me in bed"

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 11:05

Adele is fan van Sabrina Carpenter! Dat zei ze tijdens een concert in Las Vegas. Sabrina Carpenter is op haar beurt dan weer geflatteerd door het compliment.

Tijdens haar show gaf Adele een shout-out naar Sabrina's nieuwste single 'Espresso'. "Toen ik gisterenavond naar bed ging was het al heel laat. Ik betrapte mezelf erop dat ik zong: "I'm working late, cause I'm a singer", dat liedje van Sabrina Carpenter. Dat nummer is echt my jam", klonk het.

Sabrina Carpenter deelde het bericht op X en schreef: "Het enige dat ik las was dat Adele aan mij denkt in bed<3"

Camila Cabello werd op déze leeftijd ontmaagd

Karen Luiken-21 mei 2024 om 09:17

Camila Cabello heeft een boekje opengedaan over haar ontmaagding. In de ‘Armchair Expert’-podcast vertelt ze dat ze twintig jaar oud was toen het gebeurde. Ze zat toen in een relatie met Matthew Hussey.

Camila en Matthew leerden elkaar in 2018 kennen. “Het was mijn eerste relatie”, vertelt Camila, die destijds twintig jaar oud was. “Het was ook de eerste keer dat ik seks had. De eerste keer liefde bedrijven, want dat is wat het was. Het was prachtig.”

De zangeres omschrijft haar ex ‘als een geweldig persoon’. “Het was de perfecte eerste relatie. Hij heeft mijn wereld echt vergroot.”

Maar hoe fantastisch ze Matthew ook vond, in juni 2019 beëindigden de twee hun romance, slechts enkele dagen voordat Camila de muziekvideo van ‘Señorita’ uitbracht met Shawn Mendes. Een paar weken later werd ze hand in hand gespot met Shawn. Niet veel later bleken ze een relatie te hebben.

Camila's ex Matthew is inmiddels getrouwd met Audrey Le Strat.

Ontdek meer