Ruby Barker had mentale problemen na 'Bridgerton'

Karen Luiken-01 november 2023 om 07:34

Haar rol in ‘Bridgerton’ heeft Ruby Barker geen goed gedaan. De actrice, die Marina Thompson speelt in de serie, zegt in de LOAF Podcast van Oxford University dat haar mentale gezondheid achteruitging door de opnames.

“Tijdens het filmen ging het steeds slechter met me”, aldus de 26-jarige Ruby. “De set van ‘Bridgerton’ was voor mij een kwellende plek om te zijn, omdat mijn karakter erg vervreemd en verstoten was. Ze was in haar eentje onder vreselijke omstandigheden.”

Marina, het personage van Ruby, wordt in ‘Bridgerton’ verstoten nadat ze buitenechtelijk zwanger raakt. Het was voor Ruby een zware rol om te spelen en leidde zelfs tot een mentale inzinking. Een week nadat het eerste seizoen was gefilmd, belandde de actrice in het ziekenhuis. Die opname werd volgens haar stilgehouden om ‘Bridgerton’ niet in een kwaad daglicht te zetten. “Het werd in de doofpot gestopt en op een laag pitje gehouden omdat de serie zou uitkomen”, zegt Ruby.

De actrice voegt daaraan toe dat ze ondanks haar mentale gesteldheid de show moest promoten. “Het is bijna alsof ik een metaforisch onzichtbaar pistool tegen mijn hoofd had om deze show te verkopen.”

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer