Meer details bekend over dood Matthew Perry

Karen Luiken-01 november 2023 om 07:33

Matthew Perry was al dood toen de brandweer zaterdagmiddag arriveerde nadat zijn levenloze lichaam in een jacuzzi was aangetroffen door zijn assistent. Dat meldt Page Six.

Nicholas Prange, de woordvoerder van de brandweer van Los Angeles, heeft tegen Page Six gezegd dat de brandweer rond vier uur in de middag een melding kreeg ‘over een volwassen man die bewusteloos was aangetroffen in een jacuzzi’.

“Een omstander had het hoofd van de man boven het water gebracht en hem naar de rand van de jacuzzi gesleept, waarna de brandweer hem uit het water heeft gehaald”, aldus de woordvoerder. “Een snelle medische beoordeling bracht helaas aan het licht dat de man al was overleden vóór de aankomst van de eerste hulp.”

Er is niet meer geprobeerd om Matthew te reanimeren. Medische hulp was niet meer mogelijk.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer