Deze pareltjes verschijnen in november op Disney+

Karen Luiken-01 november 2023 om 07:29

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in november zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Quiz Lady - 3 november
Anne, een briljante maar door een spelshow geobsedeerde jonge vrouw en haar vervreemde zus Jenny werken samen om de gokschulden van hun moeder te betalen. Wanneer Anne's geliefde hond wordt ontvoerd, vertrekken ze op een wilde tocht door het hele land om het geld te bemachtigen op de enige manier die ze kunnen bedenken: door Anne te veranderen in een bonafide spelshowkampioen.

Murder at the End of the World - 14 november
'A Murder at the End of the World' is een mysterieserie met in de hoofdrol een nieuw soort detective: een amateurspeurneus van Generatie Z en tevens slimme hacker genaamd "Darby Hart" (Emma Corrin). Darby en acht andere gasten zijn door een miljardair (Clive Owen) uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst op een prachtige, afgelegen locatie. Wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden inzetten om te bewijzen dat het daadwerkelijk een moord was. Tegelijkertijd moet ze de strijd aangaan met de belangen van de andere gasten en moet ze voorkomen dat de moordenaar nog een keer toeslaat.

Brawn: The Impossible Formula 1 Story - 15 november
Keanu Reeves vertelt een van de beste verhalen uit de geschiedenis van de Formule 1. Ross Brawn en race-iconen Jenson Button en Rubens Barrichello delen hun inzichten en doen onthullingen in deze meeslepende vierdelige serie. Bekijk het bijzondere traject vanaf de totstandkoming van Brawn GP tot aan de strategische manoeuvres en financiële beproevingen die ze op hun pad tegenkwamen gedurende een bijzonder competitieve periode in deze sport.

Culprits - 29 november
Gezinsman Joe Petrus leeft de Amerikaanse droom met zijn verloofde en stiefkinderen. Maar zonder dat zij het weten was Joe drie jaar geleden betrokken bij een mysterieuze misdaad en lijkt zijn gevaarlijke verleden hem in te halen. Wanneer een moordenaar het gemunt heeft op het team achter de misdaad, realiseert Joe zich dat het een kwestie van tijd is voordat zijn familie het doelwit wordt. Hij keert terug naar Londen om zijn oude team op te sporen en uit te zoeken wie achter hen aanzit.

The Wonder Ways, seizoen 2 - 29 november
Dit is het verhaal over de familie Williams aan het eind van de jaren 60, gezien door de ogen van de fantasierijke 12-jarige Dean. Met de wijsheid van zijn volwassen jaren belichten Dean's hoopvolle en humoristische herinneringen aan zijn verleden de ups en downs van het opgroeien in een Zwart middenklassegezin in Montgomery, Alabama, en de vriendschappen en levenslessen die hij onderweg tegenkwam.

Faraway Downs - 26 november
'Faraway Downs' heeft in de hoofdrollen Nicole Kidman, Hugh Jackman, Bryan Brown, Brandon Walters, Ben Mendelsohn, David Wenham en Jack Thompson en vertelt het verhaal van de Engelse aristocrate Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman) die afreist naar de andere kant van de wereld om haar eigenzinnige man te confronteren en hun bijzondere bezit te verkopen: "Faraway Downs", een veefokkerij met een oppervlakte van duizenden hectaren in de Australische Outback. Na de dood van haar man wil de meedogenloze Australische veemagnaat King Carney (Bryan Brown) haar land overnemen. Om haar ranch te beschermen, werkt ze met tegenzin samen met een ruige veedrijver (Hugh Jackman). Dit meeslepende romantische avontuur wordt bekeken door de ogen van de jonge Nullah (Brandon Walters), een Inheems Australisch kind dat verstrikt is geraakt in het Draconische assimilatiebeleid van de regering dat nu bekend staat als de 'Gestolen Generaties'. De drie beleven samen vier hectische jaren die hun levens totaal veranderen, een liefdesaffaire tussen Lady Ashley en de veedrijver, en de onvermijdelijke gevolgen van de Tweede Wereldoorlog voor Noord-Australië.

Doctor Who Special - 25 november
Afgelopen herfst kondigden Disney Branded Television en de BBC aan dat ze de krachten hebben gebundeld om de door fans geliefde serie 'Doctor Who' naar een wereldwijd publiek te brengen. Drie nieuwe specials ter ere van de 60e verjaardag van de serie komen werelwijd naar Disney+, behalve in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waar de specials op de BBC te zien zullen zijn. In de drie specials, getiteld 'The Star Beast' (beschikbaar vanaf 25 november), 'Wild Blue Yonder' (beschikbaar vanaf 2 december) en 'The Giggle' (beschikbaar vanaf 9 december) komen de Veertiende Doctor (David Tennant) en Donna Temple-Noble (Catherine Tate) oog in oog te staan met hun meest angstaanjagende vijand tot nu toe: de Toymaker (gespeeld door Neil Patrick Harris in zijn debuut in 'Doctor Who').

En verder...

  • Gordon Ramsay: Uncharted Showdown, seizoen 1 - 1 november
  • Gordon Ramsay: Uncharted, seizoen 3 - 1 november
  • Beplaying: The Voices Behind the Sound - 8 november
  • The Santa Clauses, seizoen 2 - 8 november
  • Drive With Swizz Beatz, seizoen 1 - 16 november
  • Shohei Ohtani - Beyond the Dream - 17 november
  • Babylon Berlin, seizoen 4 - 22 november
  • American Horror Stories, seizoen 3 - 29 november
  • Reservation Dogs, seizoen 3 - 29 november

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

'Belgium's Next Top Model' komt terug met deze gastjuryleden

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 09:40

Vanaf juli 2024 gaat op Streamz opnieuw op zoek naar 'Belgium's Next Top Model'. Vorig jaar werd Gilles door de kijkers en jury gekroond, maar nu is het de beurt aan een nieuwe lichting van aspirerende modellen om hun stempel te drukken op de catwalk. Zij zullen het beste van zichzelf laten zien en hun comfortzone ver achter zich laten.

Een deskundige jury, bestaande uit topmodel Hannelore Knuts, designer Inge Onsea van Essentiel Antwerp, stylist Tom Eerebout en Tom Van Dorpe van NOAH Mgmt, staat klaar om de modellen te begeleiden gedurende tien afleveringen. Maar dat doen ze niet alleen, er staat een resem van experts en gastjuryleden klaar.

Fans van het vorige seizoen zullen Julius Poole herkennen, de creatief directeur en casting director uit New York, die opnieuw zijn kennis met de modellen deelt. Ook Elodie Ouedraogo, olympisch atlete en ontwerper, sluit zich voor een aflevering aan bij de jury. Nieuwe gezichten zijn onder meer Olga Leyers en Giancarlo Angeletti, bekend van Vier Antwerp. De modellen zullen alles uit de kast moeten halen om de juryleden te imponeren en hun plekje in de finale veilig te stellen.

De winnaar ontvangt niet alleen de eer en de titel 'Belgium's Next Top Model 2024', maar ook een covershoot voor L'Officiel en een modellencontract bij NOAH mgmt.

Ontdek meer