Deze pareltjes verschijnen in november op Disney+

Karen Luiken-01 november 2023 om 07:29

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in november zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Quiz Lady - 3 november
Anne, een briljante maar door een spelshow geobsedeerde jonge vrouw en haar vervreemde zus Jenny werken samen om de gokschulden van hun moeder te betalen. Wanneer Anne's geliefde hond wordt ontvoerd, vertrekken ze op een wilde tocht door het hele land om het geld te bemachtigen op de enige manier die ze kunnen bedenken: door Anne te veranderen in een bonafide spelshowkampioen.

Murder at the End of the World - 14 november
'A Murder at the End of the World' is een mysterieserie met in de hoofdrol een nieuw soort detective: een amateurspeurneus van Generatie Z en tevens slimme hacker genaamd "Darby Hart" (Emma Corrin). Darby en acht andere gasten zijn door een miljardair (Clive Owen) uitgenodigd om deel te nemen aan een bijeenkomst op een prachtige, afgelegen locatie. Wanneer een van de gasten dood wordt aangetroffen, moet Darby al haar vaardigheden inzetten om te bewijzen dat het daadwerkelijk een moord was. Tegelijkertijd moet ze de strijd aangaan met de belangen van de andere gasten en moet ze voorkomen dat de moordenaar nog een keer toeslaat.

Brawn: The Impossible Formula 1 Story - 15 november
Keanu Reeves vertelt een van de beste verhalen uit de geschiedenis van de Formule 1. Ross Brawn en race-iconen Jenson Button en Rubens Barrichello delen hun inzichten en doen onthullingen in deze meeslepende vierdelige serie. Bekijk het bijzondere traject vanaf de totstandkoming van Brawn GP tot aan de strategische manoeuvres en financiële beproevingen die ze op hun pad tegenkwamen gedurende een bijzonder competitieve periode in deze sport.

Culprits - 29 november
Gezinsman Joe Petrus leeft de Amerikaanse droom met zijn verloofde en stiefkinderen. Maar zonder dat zij het weten was Joe drie jaar geleden betrokken bij een mysterieuze misdaad en lijkt zijn gevaarlijke verleden hem in te halen. Wanneer een moordenaar het gemunt heeft op het team achter de misdaad, realiseert Joe zich dat het een kwestie van tijd is voordat zijn familie het doelwit wordt. Hij keert terug naar Londen om zijn oude team op te sporen en uit te zoeken wie achter hen aanzit.

The Wonder Ways, seizoen 2 - 29 november
Dit is het verhaal over de familie Williams aan het eind van de jaren 60, gezien door de ogen van de fantasierijke 12-jarige Dean. Met de wijsheid van zijn volwassen jaren belichten Dean's hoopvolle en humoristische herinneringen aan zijn verleden de ups en downs van het opgroeien in een Zwart middenklassegezin in Montgomery, Alabama, en de vriendschappen en levenslessen die hij onderweg tegenkwam.

Faraway Downs - 26 november
'Faraway Downs' heeft in de hoofdrollen Nicole Kidman, Hugh Jackman, Bryan Brown, Brandon Walters, Ben Mendelsohn, David Wenham en Jack Thompson en vertelt het verhaal van de Engelse aristocrate Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman) die afreist naar de andere kant van de wereld om haar eigenzinnige man te confronteren en hun bijzondere bezit te verkopen: "Faraway Downs", een veefokkerij met een oppervlakte van duizenden hectaren in de Australische Outback. Na de dood van haar man wil de meedogenloze Australische veemagnaat King Carney (Bryan Brown) haar land overnemen. Om haar ranch te beschermen, werkt ze met tegenzin samen met een ruige veedrijver (Hugh Jackman). Dit meeslepende romantische avontuur wordt bekeken door de ogen van de jonge Nullah (Brandon Walters), een Inheems Australisch kind dat verstrikt is geraakt in het Draconische assimilatiebeleid van de regering dat nu bekend staat als de 'Gestolen Generaties'. De drie beleven samen vier hectische jaren die hun levens totaal veranderen, een liefdesaffaire tussen Lady Ashley en de veedrijver, en de onvermijdelijke gevolgen van de Tweede Wereldoorlog voor Noord-Australië.

Doctor Who Special - 25 november
Afgelopen herfst kondigden Disney Branded Television en de BBC aan dat ze de krachten hebben gebundeld om de door fans geliefde serie 'Doctor Who' naar een wereldwijd publiek te brengen. Drie nieuwe specials ter ere van de 60e verjaardag van de serie komen werelwijd naar Disney+, behalve in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, waar de specials op de BBC te zien zullen zijn. In de drie specials, getiteld 'The Star Beast' (beschikbaar vanaf 25 november), 'Wild Blue Yonder' (beschikbaar vanaf 2 december) en 'The Giggle' (beschikbaar vanaf 9 december) komen de Veertiende Doctor (David Tennant) en Donna Temple-Noble (Catherine Tate) oog in oog te staan met hun meest angstaanjagende vijand tot nu toe: de Toymaker (gespeeld door Neil Patrick Harris in zijn debuut in 'Doctor Who').

En verder...

  • Gordon Ramsay: Uncharted Showdown, seizoen 1 - 1 november
  • Gordon Ramsay: Uncharted, seizoen 3 - 1 november
  • Beplaying: The Voices Behind the Sound - 8 november
  • The Santa Clauses, seizoen 2 - 8 november
  • Drive With Swizz Beatz, seizoen 1 - 16 november
  • Shohei Ohtani - Beyond the Dream - 17 november
  • Babylon Berlin, seizoen 4 - 22 november
  • American Horror Stories, seizoen 3 - 29 november
  • Reservation Dogs, seizoen 3 - 29 november

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Netflix deelt nieuwe trailer van 'Berlin'

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:57

Netflix heeft het wachten op de ‘La Casa de Papel’ spin-off ‘Berlin’ iets draaglijker gemaakt. Er is een nieuwe trailer van de serie gedeeld.

De serie over Berlin speelt zich af vóor de gebeurtenissen in ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook wel, want het personage dat eigenlijk Andrés de Fonollosa heet, sterft in het originele verhaal. In de spin-off zien we hoe hij in zijn gouden tijden door Europa trekt en verschillende overvallen en diefstallen pleegt. Zijn grootste missie? In een paar uur tijd 44 miljoen euro stelen. Maar of hem dit gaat lukken…

Je ziet vanaf 29 december. Op die datum verschijnt ‘Berlin’ op Netflix.

Ontdek meer