Mattel komt met Ken-pop à la Ryan Gosling

Karen Luiken-31 oktober 2023 om 07:43

Fan van de populaire ‘Barbie’-film en dan met name van Ryan Gosling? Goed nieuws! Speelgoedfabrikant Mattel heeft een pop op de markt gebracht die precies lijkt op de Ken die de acteur in de film speelt.

De pop is omgedoopt tot de Kenough Doll en ziet er precies uit zoals Ryan Gosling er in de film uitzag. Het speelgoed heeft blond haar, een bandana, een felgekleurde trui en witte laarzen.

“Hij mag dan Kenough zijn, maar we kunnen geen genoeg van hem krijgen”, aldus Mattel in een aankondiging. “Dit is jouw kans om de Ken-pop te pakken te krijgen die geïnspireerd is door Ryan Gosling’s rol in de ‘Barbie’-film.”

De pop kan tot 14 november besteld worden en wordt in 2024 geleverd.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer