'Friends'-cast laat van zich horen na overlijden Matthew Perry

Karen Luiken-31 oktober 2023 om 07:29- Foto:

Warner Bros

De hoofdrolspelers uit ‘Friends’ hebben in een gezamenlijke verklaring van zich laten horen na het overlijden van hun collega Matthew Perry. Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en Courteney Cox zeggen ‘kapot’ te zijn van het nieuws.

“We zijn helemaal kapot van het overlijden van Matthew”, aldus de cast. “We waren meer dan alleen collega’s. We zijn een familie. Er valt zoveel te zeggen, maar op dit moment nemen we de tijd om te rouwen en dit verschrikkelijke verlies te verwerken. Als en wanneer we daartoe in staat zijn, zullen we er meer over zeggen. Voor nu zijn onze gedachten en onze steun bij Matty’s familie, zijn vrienden en iedereen die van hem hield over de hele wereld.”

Matthew overleed afgelopen weekend op 54-jarige leeftijd. Hij werd dood gevonden in zijn jacuzzi. De politie onderzoekt de zaak, maar volgens de geruchten zou de acteur een hartstilstand hebben gekregen en is hij daarna verdronken.

Matthew speelde jarenlang de rol van Chandler in ‘Friends’.

Release 'It Ends With Us' wéér uitgesteld

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:42

Het geduld van fans van ‘It Ends With Us’ wordt flink op de proef gesteld. De release van de langverwachte boekfilm is voor de tweede keer verplaatst.

Volgens de allereerste plannen zou ‘It Ends With Us’ in februari op het witte doek verschijnen. Begin dit jaar bleek dat niet realistisch, waardoor de premièredatum naar 21 juni werd verplaatst. Maar helaas: ook dat feestje gaat niet meer door. Volgens Deadline staat de release nu gepland op 9 augustus omdat dat 'beter in de planning zou passen'.

‘It Ends With Us’ gaat over Lily, een afgestudeerde vrouw die een man genaamd Ryle ontmoet. Ze wordt verliefd, maar haar romance komt al snel in gevaar als iemand uit Lily’s verleden plots op het toneel verschijnt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Blake Blake Lively, bekend van onder meer ‘Gossip Girl’, die in de huid van Lily speelt, en door Justin Baldoni, die de verantwoordelijkheid voor het personage Ryle op zich neemt. Acteur Brandon Sklenar speelt Atlas.

Taylor Swift verbreekt eigen record met nieuw album

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:31- Foto:

Reuters

Taylor Swift heeft voor de zoveelste keer in haar carrière geschiedenis geschreven. Haar gloednieuwe album ‘THE TORTURED POETS DEPARTMENT’ kwam vrijdag uit en is diezelfde dag maar liefst 300 miljoen keer beluisterd op Spotify. Geen enkel andere plaat behaalde binnen 24 uur zoveel streams.

Spotify schrijft op X dat Taylor met deze mijlpaal ‘geschiedenis schrijft’ en een nieuw record heeft neergezet. Een record dat hiervoor overigens ook in handen was van de zangeres. Tot een paar dagen geleden stond Swifts album ‘Midnights’ bovenaan de lijst met bijna 185 miljoen streams binnen één dag. Op de tweede plek stond de plaat ‘1989’, wederom een album van Taylor, met 176 streams.

Het album van Taylor telt in het totaal 31 tracks, waarvan ‘Fortnight’ met Post Malone de meest populaire blijkt op Spotify. Dat nummer is vrijdag 25 miljoen keer beluisterd. En ook dat is goed voor een record: nooit eerder behaalde een single op één dag zoveel streams. Taylor verslaat hiermee kerstqueen Mariah Carey, die met haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ 23,7 miljoen streams binnen harkte.

Ontdek meer