'Friends'-cast laat van zich horen na overlijden Matthew Perry

Karen Luiken-31 oktober 2023 om 07:29- Foto:

Warner Bros

De hoofdrolspelers uit ‘Friends’ hebben in een gezamenlijke verklaring van zich laten horen na het overlijden van hun collega Matthew Perry. Jennifer Aniston, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en Courteney Cox zeggen ‘kapot’ te zijn van het nieuws.

“We zijn helemaal kapot van het overlijden van Matthew”, aldus de cast. “We waren meer dan alleen collega’s. We zijn een familie. Er valt zoveel te zeggen, maar op dit moment nemen we de tijd om te rouwen en dit verschrikkelijke verlies te verwerken. Als en wanneer we daartoe in staat zijn, zullen we er meer over zeggen. Voor nu zijn onze gedachten en onze steun bij Matty’s familie, zijn vrienden en iedereen die van hem hield over de hele wereld.”

Matthew overleed afgelopen weekend op 54-jarige leeftijd. Hij werd dood gevonden in zijn jacuzzi. De politie onderzoekt de zaak, maar volgens de geruchten zou de acteur een hartstilstand hebben gekregen en is hij daarna verdronken.

Matthew speelde jarenlang de rol van Chandler in ‘Friends’.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer