Nieuwe beelden en releasedatum 'Kuifje'-game onthuld

Nico De Greef-29 oktober 2023 om 09:59

Gameuitgever Microids en TintinImaginatio (het voormalige Moulinsart) hebben nog meer nieuwe beelden van de aankomende Kuifje-game 'Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh' vrijgegeven. Ook werd de releasedatum bekendgemaakt: vanaf 7 november moet het nieuwe game-avontuur van de fictieve Belgische reporter in de winkelrekken liggen.

'Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh' is gebaseerd op het gelijknamige vierde stripalbum uit de reeks Kuifje-strips van de Belgische tekenaar Hergé en laat spelers zelf in de schoenen treden van Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie.

In het spel, dat het stripalbum tot leven brengt, krijgt Kuifje de opdracht van een egyptoloog om de tombe van de mysterieuze farao Kih-Oskh te vinden en raakt hij zo per vergissing verwikkeld in een gigantische drugshandel die hem door het hele Oosten zal leiden. Tijdens zijn kruistocht ontmoet Kuifje tal van opmerkelijke figuren, waaronder het onhandige politieduo Janssen & Janssens, en komt hij in allerlei hoogst ongewone situaties terecht.

'Cigars of the Pharaoh' wordt ontwikkeld door Pendulo Studios en Microids in samenwerking met TintinImaginatio en verschijnt vanaf 7 november voor zowel de oude en nieuwe generatie PlayStation en Xbox-consoles en pc. Het spel moet in 2024 ook uitkomen voor de Nintendo Switch.

Bekijk de kersverse gameplaytrailer hieronder:

'Sims 4' krijgt gratis zomerse update

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 08:47

Hello, summer! Er is een zomerse update gelanceerd voor 'De Sims 4' met nieuwe outfits die perfect zijn voor het aankomende seizoen.

De update is van toepassing op het basisspel en dat zorgt ervoor dat spelers gratis toegang hebben tot gloednieuwe badkleding voor hun Sims, welke maat ze ook nodig hebben. Je kan je Sims dus gratis en voor een outfit geven die volledig summerproof is. Daarnaast zijn er een aantal tops aan het spel toegevoegd, waaronder de tankini en een wikkeltop. De items beschikken over felle kleuren en zijn dus een garantie voor een stylish summer.

May the Beans be with you: Fall Guys ontvangt crossover met Star Wars

Nico De Greef-04 mei 2024 om 14:25

Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic en Lucasfilm kondigen een samenwerking aan die verschillende op Star Wars-geïnspireerde kostuums naar de kleurrijke battle royal-game brengt. De skins zullen vanaf 7 tot en met 20 mei beschikbaar zijn in de Item Shop van het spel.

Spelers kunnen vanaf aanstaande week vier skins bemachtigen die zijn gemodelleerd naar karakters uit de film Star Wars: Return of the Jedi. Zo kunnen spelers zich binnenkort verkleden als Han Solo (al zittend op de top van de Millennium Falcon) en zijn trouwe sidekick Chewbacca, de bounty hunter Boba Fett en de iconische Stormtrooper.

Naast bovengenoemde skins zullen er ook nog een aantal andere cosmetische items te verkrijgen zijn, waaronder nameplates, emotes en een celebration-animatie die werd gebaseerd op de iconische Sarlacc Pit-scène uit de film. In deze scène duwt Han Solo per ongeluk de beruchte premiejager Boba Fett een grote put in waar een Sarlacc-monster (kenmerkend voor zijn vele tentakels) woont.

Ontdek meer