Trailer docu Justin Bieber nu te zien

Karen Luiken-03 oktober 2021 om 08:17

Er is een nieuwe documentaire over Justin Bieber in de maak. Het duurt nog een paar dagen voordat-ie in z’n geheel verschijnt, maar gelukkig krijgen we nu alvast een voorproefje dat het wachten wat draaglijker maakt. De trailer is verschenen!

In de documentaire ‘Our World’ krijgen fans te zien hoe The Biebs zich na een lange pauze waarin hij zich focuste op zijn mentale gezondheid, voorbereidt op zijn eerste optreden terug op het podium. Vanwege corona was dat geen show waar publiek bij kon zijn, maar een virtueel concert met alles erop en eraan.

We krijgen dus letterlijk een exclusief kijkje achter de schermen te zien. Ook deelt Justin in de docu beelden uit zijn privéleven, waaronder ook clips met vrouwlief Hailey.

‘Justin Bieber: Our World’ is vanaf 8 oktober te zien op de streamingsdienst Amazon Prime.

Waarschijnlijk geen nieuwe personages in vijfde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 06:50

Het vijfde (en laatste) seizoen van ‘Stranger Things’ zal waarschijnlijk geen nieuwe personages bevatten bevatten. De makers van de show willen zich bij de aankomende afleveringen richten op de originele cast. Dat hebben Matt en Ross Duffer laten weten in een gesprek met IndieWire.

In het vierde seizoen maakten we kennis met verschillende (toen nog) onbekende gezichten. We leerden Eddie The Freak kennen, die uitgroeide tot een grote fan favorite, en andere personages zoals Argyle, Chrissy en Dimitri.

Allemaal werden ze goed ontvangen, maar toch hebben de broers Matt en Ross Duffer nu besloten om het in het vijfde seizoen bij de originele cast te houden. “We willen ons focussen op de oorspronkelijke personages”, zo klinkt het. “We hebben een geweldige cast en als we een nieuw personage toevoegen, neemt dat tijd in beslag van andere acteurs. We zijn daarom heel erg voorzichtig met wie we introduceren.”

'LEGO Star Wars: Summer Vacation' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 06:18

Goed nieuws voor de fans van 'Star Wars' en LEGO want de geanimeerde zomerspecial 'LEGO Star Wars: Summer Vacation' staat nu op Disney+!

De 48-minuten-durende animatiespecial bevat een hele reeks bekende personages, schepen en decors uit een Galaxy, far far away.

Aan boord van de Galactic Starcruiser, The Halcyon, volgen we Finn en co op een verrassingsvakantie, die zich afspeelt na de gebeurtenissen van de laatste 'Star Wars'-film 'The Rise of Skywalker'. Onderweg ontmoeten ze Force Spirits van Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Princess Leia, terwijl ze verhalen delen over andere vakanties die fout zijn gegaan.

Stream 'm nu op Disney+.

Ontdek meer