Trailer docu Justin Bieber nu te zien

Karen Luiken-03 oktober 2021 om 08:17

Er is een nieuwe documentaire over Justin Bieber in de maak. Het duurt nog een paar dagen voordat-ie in z’n geheel verschijnt, maar gelukkig krijgen we nu alvast een voorproefje dat het wachten wat draaglijker maakt. De trailer is verschenen!

In de documentaire ‘Our World’ krijgen fans te zien hoe The Biebs zich na een lange pauze waarin hij zich focuste op zijn mentale gezondheid, voorbereidt op zijn eerste optreden terug op het podium. Vanwege corona was dat geen show waar publiek bij kon zijn, maar een virtueel concert met alles erop en eraan.

We krijgen dus letterlijk een exclusief kijkje achter de schermen te zien. Ook deelt Justin in de docu beelden uit zijn privéleven, waaronder ook clips met vrouwlief Hailey.

‘Justin Bieber: Our World’ is vanaf 8 oktober te zien op de streamingsdienst Amazon Prime.

Disney onthult logo ‘Percy Jackson’-serie

Dieter Blarinckx-26 januari 2022 om 07:26

Disney heeft gisterenavond officieel bekendgemaakt dat de langverwachte serie ‘Percy Jackson and the Olympians’ wel degelijk in the works is. Dat maakte ook de auteur van de boeken, Rick Riordan, bekend via de kanalen van Disney. Naast dat leuke nieuws, werd ook het officiële logo gedropt.

De serie is al in productie sinds mei 2020 en zal eind dit jaar al te streamen zijn via Disney+. Véél is er helaas nog niet geweten, maar wat we wél al met zekerheid kunnen zeggen is dat de serie meer het echte verhaal van de boeken zal volgen en niet zozeer een remake zal zijn van de twee films.

Check het logo en de aankondiging hier:

Opnames vijfde seizoen 'Selling Sunset' afgerond

Karen Luiken-25 januari 2022 om 16:34

Het is nog even wachten op een releasedatum, maar de opnames van het vijfde seizoen van ‘Selling Sunset’ zijn afgerond. Dat laat castlid Mary Fitzgerald weten op Instagram.

In de nieuwe afleveringen krijgen we opnieuw een kijkje in de wereld van Mary, Christine, Maya, Chrishell en Heather. We volgen de dames terwijl ze als makelaar de meest prachtige huizen verkopen en zien hoe het er in hun privélevens aan toe gaat.

Waar fans voornamelijk met smart op zitten wachten, zijn beelden van de romance tussen Chrishell en haar baas Jason. De relatie is inmiddels weer voorbij, maar dat mag de pret niet drukken.

Een ander onderwerp om naar uit te kijken, is de drama die zich rondom Christine afspeelt. Want besluit ze om na al die ruzies uit het vierde seizoen om te blijven bij Oppenheim Group, of stopt ze (voorgoed)?

Genoeg drama dus. En da’s maar goed ook, want na het vijfde seizoen volgen er nóg twee seizoenen. Dat hebben bronnen bevestigd in een gesprek met Us Weekly.

Ontdek meer