Disney verplaatst remake 'Sneeuwwitje'

Karen Luiken-28 oktober 2023 om 07:32

Disney heeft de remake van ‘Disney en de Zeven Dwergen’ verplaatst. De film komt een jaar later uit dan verwacht, meldt Variety.

De live action-versie van ‘Sneeuwwitje’ met Rachel Zegler in de hoofdrol zou eigenlijk op 22 maart 2024 in première gaan, maar die datum is verschoven naar 21 maart 2025.

De reden waarom de film wordt vertraagd, heeft te maken met alle ophef die eromheen ontstaan is. Disney besloot voor de rollen van de dwergen geen dwergacteurs aan te nemen, maar acteurs van diverse enticiteiten. Omdat veel mensen het daar niet mee eens waren, heeft Disney er nu voor gekozen de dwergen te vervangen door CGI-dwergen. Bovendien heeft de hoodfrolspeelster verschillende uitspraken gedaan over dat ze 'helemaal geen man nodig heeft om wakker gekust te worden'. Disney heeft een groot deel van het script herschreven en heeft zelfs verschillende opnames opnieuw gedaan.

‘Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen’ is niet de enige Disney-titel die later komt dan gepland. Vanwege de grote schrijversstaking in Hollywood worden meerdere projecten verschoven. Eén daarvan is de animatiefilm ‘Elio’, die niet op 1 maart 2024 in première gaat maar pas op 13 juni 2025.

Opnames tweede seizoen 'The Last of Us' starten in februari

Karen Luiken-02 december 2023 om 17:03

Het aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Last of Us’ kan officieel beginnen nu we eindelijk weten wanneer de opnames van start gaan. Variety meldt dat de camera’s in februari beginnen met draaien.

Televisiezender HBO bevestigde volgens Amerikaanse media eerder al dat de opnames begin 2024 zouden starten, maar een precieze datum ontbrak nog. Daar is met dit nieuws verandering in gekomen.

Toch geeft dat nog geen zekerheid over wanneer het tweede seizoen in première gaat. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zei begin dit jaar dat fans in ieder geval tot eind 2024 moeten wachten, maar dat was nog voor de grote Hollywood-staking waarbij heel veel schrijvers hun werk stillegden. Inmiddels wordt het tweede seizoen niet voor 2025 verwacht.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Ontdek meer