Opnames tweede seizoen 'Arcadia' van start gegaan

Karen Luiken-27 oktober 2023 om 09:24

Licht, camera’s, actie! De opnames voor het tweede seizoen van ‘Arcadia’ zijn van start gegaan. Een groot deel van de originele cast keert terug, maar er is ook ruimte voor nieuwe gezichten.

In het eerste seizoen van ‘Arcadia’ kwamen zowel Vlaamse als Nederlandse acteurs voorbij, zoals Lynn Van Royen, Abigail Abraham, Jean Janssens, Gene Bervoets, Wim Opbrouck en Michaël Plas. In het tweede seizoen komen daar nog de namen van Clara Cleymans, Aimé Claeys en Romana Vrede bij.

Het verhaal gaat over een nieuwe samenleving die ontstaat na een grote catastrofe. Omdat schaarste heerst, wordt een burgerscore geïntroduceerd. Waar in het eerste seizoen het systeem met de burgerscore de familie Hendriks helemaal verscheurde en uit elkaar duwde, wil de familie in het tweede seizoen de rollen omdraaien. Ze nemen het op tegen het systeem om zo van de wereld een betere plek te maken voor iedereen. Maar welke prijs zal de familie hiervoor betalen en blijven ze nog wel een familie?

Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer