Netflix deelt officiële trailer van zesde seizoen 'The Crown'

Karen Luiken-27 oktober 2023 om 09:09

De releasedatum van het zesde seizoen van ‘The Crown’ werd eerder deze maand al bekendgemaakt, maar nu heeft Netflix nóg meer nieuws. De streamingsdienst deelt een gloednieuwe trailer van de reeks.

‘The Crown’ ging in 2016 van start en sindsdien werden er al vijf seizoenen van gemaakt. Op 16 november gaat het zesde deel van start met de eerste vier afleveringen van het seizoen. Hiermee krijgen we een inkijkje in de prille relatie tussen prinses Diana en Dodi Fayed en zien we meer van de autorit die Diana fataal werd.

Een maandje later, op 14 december, verschijnen de overige zes afleveringen van het seizoen. Daarin krijgen we meer te weten over het gouden jubileum van koningin Elizabeth. Ook komt het verdriet na het overlijden van Diana in beeld.

'De Verhulstjes': Gert doet verrassend goed karaoke-optreden

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:49

Geef Gert Verhulst een podium en een microfoon en hij zorgt gegarandeerd voor een feestje. Tijdens de cruise met zijn familie beklimt hij het podium tijdens een karaoke-avond. Hij had gehoopt dat Victor dat zou doen, maar als zijn zoon de kans niet pakt, besluit hij er zelf voor te gaan. Met ‘Les Champs-Elysées’ van Joe Dassin brengt hij de beste act van de karaoke-avond.

Zien: trailer van tweede seizoen 'House of the Dragons'

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:37

Goed nieuws voor fans van ‘House of the Dragons’. HBO heeft flink wat nieuwe informatie gedeeld over het tweede seizoen van de serie. Er komen nieuwe castleden bij, we weten (ongeveer) wanneer we het vervolg kunnen verwachten én er is een nieuwe trailer.

Laten we beginnen met de twee nieuwe castleden. Tom Taylor kruipt in de huid van Lord Cregan Stark, Clinton Liberty in die van Addam of Hull, Jamie Kenna gaat Ser Alfred Broome spelen, Kieran Brew wordt Hugh, Tom Bennett is verantwoordelijk voor de rol van Ulf en Vincent Regan wordt voor de serie getransformeerd tot Ser Rickard Thorne.

Eerder aangekondigde nieuwkomers zijn Abubakar Salim als Alyn van Hull, Gayle Rankin als Alys Rivers, Freddie Fox als Ser Gwayne Hightower en Simon Russell Beale als Ser Simon Strong.

Dan de releasedatum. Een precieze dag waarop de show verschijnt, is er nog niet. Maar HBO maakt wel bekend dat het tweede seizoen van ‘House of the Dragons’, dat uit acht afleveringen zal bestaan, in de zomer van 2024 naar het scherm komt. Wat je daarvan kunt verwachten? Dat zie je in onderstaande beelden!

Ontdek meer