Netflix deelt officiële trailer van zesde seizoen 'The Crown'

Karen Luiken-27 oktober 2023 om 09:09

De releasedatum van het zesde seizoen van ‘The Crown’ werd eerder deze maand al bekendgemaakt, maar nu heeft Netflix nóg meer nieuws. De streamingsdienst deelt een gloednieuwe trailer van de reeks.

‘The Crown’ ging in 2016 van start en sindsdien werden er al vijf seizoenen van gemaakt. Op 16 november gaat het zesde deel van start met de eerste vier afleveringen van het seizoen. Hiermee krijgen we een inkijkje in de prille relatie tussen prinses Diana en Dodi Fayed en zien we meer van de autorit die Diana fataal werd.

Een maandje later, op 14 december, verschijnen de overige zes afleveringen van het seizoen. Daarin krijgen we meer te weten over het gouden jubileum van koningin Elizabeth. Ook komt het verdriet na het overlijden van Diana in beeld.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer