Zara Larsson komt met nieuwe tour naar ons land

Karen Luiken-27 oktober 2023 om 09:01

Zara Larsson brengt binnenkort een nieuw album uit en bij een nieuw album hoort natuurlijk een nieuwe tour. Volgend jaar reist de zangeres door verschillende landen. Op zondag 25 februari maakt ze een stop in België.

De tour staat in het teken van Zara’s vierde album ‘Venus’, dat op 9 februari gelanceerd wordt. Kort daarna start de zangeres haar tour. Op 16 februari begint ze in Manchester, om vervolgens via Glasgow, Birmingham, Londen en Parijs op 25 februari naar Ancienne Belgique in Brussel te komen. Een dagje later staat ze in de AFAS Live in Amsterdam.

Kaartjes voor de shows gaan op 3 november in de verkoop.

Zien: trailer van nieuwe 'Gladiator'

Karen Luiken-10 juli 2024 om 15:48

Bijna een kwart eeuw. Dat is hoe lang fans hebben moeten wachten op een vervolg op de eerste ‘Gladiator’-film. Het langverwachte project verschijnt in november op het witte doek en om iedereen daar alvast op voor te bereiden, is er nu een trailer verschenen.

‘Gladiator 2’ speelt zich enkele decennia na de gebeurtenissen uit zijn voorganger af. Lucius - de kleinzoon van Marcus Aurelius, de voormalige keizer van Rome, en zoon van Lucilla – woont met zijn vrouw en kind in Numidië. Romeinse soldaten onder leiding van generaal Marcus Acacius vallen binnen en dwingen Lucius tot slavernij. Geïnspireerd door Maximus besluit Lucius te vechten als gladiator.

De rol van Lucius wordt vertolkt door Paul Mescal. Andere rollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Connie Nielsen, Denzel Washington, Fred Hechinger en Joseph Quinn.

Deze acteur krijgt rol in nieuwe serie over 'Spider-Man'

Karen Luiken-10 juli 2024 om 08:11

Niemand minder dan Brendan Gleeson heeft zich volgens Variety aangesloten bij de cast van de aankomende Amazon-serie ‘Spider-Man Noir’.

Het is voor Brendan zijn eerste aangekondigde project sinds zijn voor een Academy Award en Golden Globe genomineerde rol in ‘The Banshees of Inisherin’. Hij gaat één van de hoofdrollen spelen en wordt daarmee de collega van Nicolas Cage, die ook in de huid kruipt van één van de hoofdpersonages. Lamorne Morris, bekend van ‘New Girl’, heeft ook een rol in de serie te pakken.

De show ‘Spider-Noir’ zal wereldwijd verschijnen op Amazon Prime.

Ontdek meer