Nagenieten van Student Kick-Off met aftermovie

Karen Luiken-26 oktober 2023 om 08:44

Het feest is al een paar weken voorbij, maar nagenieten van Student Kick-Off doen we nog altijd. Dankzij de organisatie van het feest kan dat vandaag met een klein extraatje. Er is een aftermovie gedeeld waarmee we nog héél even terug kunnen in de tijd. Terug naar alle optredens, goede muziek en heerlijke sfeer waar alle aanwezigen van Student Kick-Off eind september op getrakteerd werden.

De laatste editie van Student Kick-Off was één van de meest succesvolle edities ooit. Er kwamen meer dan 32.000 bezoekers langs en op het drukste moment stonden er bijna 20.000 mensen tegelijkertijd op één plein. Ze keken naar optredens van Pommelien Thijs, Omdat Het Kan & Average Rob en Bart Kaëll. Ze dronken duizenden liters bier en zorgden met een vrijwillige bijdrage voor een festivalbandje voor een opbrengst van ruim 26.000 euro. Dat gaat allemaal naar het goede doel.

Volgend jaar vindt er weer een nieuwe editie van het evenement plaats. Maar voor het zover is, dromen we eerst nog even weg bij de beelden van dit jaar. Kijk en geniet!

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Yay, de Winter Efteling is weer terug!

Karen Luiken-13 november 2023 om 12:18

Met de winter in aantocht hult het Efteling-landschap zich vanaf vandaag traditiegetrouw weer in winterse sferen. Verschillende attracties krijgen een warm jasje, er zullen duizenden lichtjes branden en de openluchtschaatsbaan keert terug. Oftewel: de Winter Efteling is er weer!

De Winter Efteling wordt alweer voor de 25ste keer georganiseerd. En net zoals ieder ander jaar, betekent dat ook dit jaar heel veel verschillende extraatjes. Want wat dacht je bijvoorbeeld van de Warme Winter Weide, waar je dagelijks terechtkunt voor een divers aanbod van entertainment en muziek? Of de bijzondere lichtgevende vlinders van Sander de Bruijn, hoofdontwerper van de Efteling? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het Oud & Nieuw-feest dat op oudejaarsavond tussen 19.00 en 01.00 uur gevierd wordt.

Een ander hoogtepuntje is de schaatsbaan, die ook dit jaar weer zijn intrede maakt. Deze vind je bij de Warme Winter Weide kan door iedereen bezocht (en bereden) worden. Schaatsen kun je ter plekke huren; die hoef je dus niet zelf mee te nemen!

Natuurlijk zijn de attracties tijdens de Winter Efteling ook gewoon open en kun je nog steeds genieten van ritjes in de Baron, Joris & de Draak of de Symbolica. Meemaken? De Winter Efteling begint vandaag en is te bezoeken tot en met 4 februari. Kaartjes kun je aan de (digitale) kassa bemachtigen.