Netflix deelt trailer van kerstfilm 'Best. Christmas. Ever!'

Karen Luiken-26 oktober 2023 om 06:42

Ook al duurt het nog zestig dagen voor de feestdagen officieel beginnen, Netflix is nu al druk bezig met de voorbereidingen. In de komende weken gooit de streamingsdienst steeds meer nieuwe kerstfilms online en ‘Best. Christmas. Ever!’ is er daar één van. De trailer is nu verschenen.

‘Best. Christmas. Ever!’ is een feelgood film die het verhaal vertelt over Jackie en Charlotte. Jackie verstuurt elke kerst een nieuwsbrief over haar ‘perfecte’ leven, een brief die haar oude studievriendin Charlotte keer op keer een rot gevoel geeft. Maar als Charlotte, haar man Rob en hun gezin een paar dagen voor kerst bij Jackie en haar man Valentino op de stoep belanden, grijpt Charlotte de kans aan om te bewijzen dat het ‘perfecte’ leven van haar oude vriendin onmogelijk zo perfect kan zijn. In een poging om Jackie te ontmaskeren, verpest ze de kerst bijna voor iedereen en moet ze samenwerken met Jackie om de feestdagen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Heather Grahan, Brandy Norwood, Jason Biggs en Matt Cedeño.

‘Best. Christmas.Ever!’ is vanaf 16 november te zien op Netflix.

Deelnemers gezocht voor nieuw survivalprogramma 'Alone'

Karen Luiken-22 mei 2024 om 15:01

Red jij het prima in je eentje? Ben je graag in de natuur? En heb je altijd al mee willen doen aan een televisieshow? Dan is dit misschien wel de uitgelezen kans voor jou. GoPlay is op zoek naar deelnemers voor het spiksplinternieuwe survivalprogramma ‘Alone’.

Uit een oproep wordt duidelijk dat mensen die zich op willen geven, tegen heel wat dingen bestand moeten zijn. Ze moeten de confrontatie aan durven gaan met de natuur, honger, surival, en belangrijker nog: met zichzelf.

‘Overwin jouw angsten en (her)ontdek je eigen grenzen in een wereld die ver verwijderd is van het alledaagse leven’, aldus GoPlay. ‘Zonder smartphone, zonder cameracrew, zonder ook maar enig contact met de buitenwereld. Echt enkel jij. Met een belangrijke vraag: wie houdt het avontuur het langst vol?’

Geïnteresseerden hebben tot 1 augustus de tijd om zich via deze website aan te melden. Het is nog niet bekend wanneer de show op televisie verschijnt.

Datingshow 'Perfect Match' keert terug met tweede seizoen

Karen Luiken-22 mei 2024 om 15:00

‘Perfect Match’ keert binnenkort terug naar je digitale scherm. Netflix heeft met een gloednieuwe trailer bekendgemaakt dat het tweede seizoen van de datingshow vanaf 7 juni te zien zal zijn.

‘Perfect Match’ wordt gehost door Nick Lachey en bevat 22 singles uit eerdere Netflix-shows als ‘Love is Blind’, ‘The Ultimatum’ en ‘Too Hot To Handle’. In koppels gaan ze uitdagingen aan om te testen bij elkaar passen.

De cast van dit seizoen bestaat uit onder anderen Brittan Byrd, Elys Hutchinson en Melinda Melrose van ‘Too Hot to Handle’. Van ‘Love is Blind’ zijn er onder meer Izzy Zapata en Trevor Sova, en van ‘Squid Game: The Challenge’ doet Bryan Constantin mee.

Het tweede seizoen is opgedeeld in drie delen. De eerste zes afleveringen zijn vanaf 7 juni te zien, een weekje later volgen er nog drie afleveringen. Op 21 juni komt Netflix met de finale.

Ontdek meer