Netflix deelt trailer van kerstfilm 'Best. Christmas. Ever!'

Karen Luiken-26 oktober 2023 om 06:42

Ook al duurt het nog zestig dagen voor de feestdagen officieel beginnen, Netflix is nu al druk bezig met de voorbereidingen. In de komende weken gooit de streamingsdienst steeds meer nieuwe kerstfilms online en ‘Best. Christmas. Ever!’ is er daar één van. De trailer is nu verschenen.

‘Best. Christmas. Ever!’ is een feelgood film die het verhaal vertelt over Jackie en Charlotte. Jackie verstuurt elke kerst een nieuwsbrief over haar ‘perfecte’ leven, een brief die haar oude studievriendin Charlotte keer op keer een rot gevoel geeft. Maar als Charlotte, haar man Rob en hun gezin een paar dagen voor kerst bij Jackie en haar man Valentino op de stoep belanden, grijpt Charlotte de kans aan om te bewijzen dat het ‘perfecte’ leven van haar oude vriendin onmogelijk zo perfect kan zijn. In een poging om Jackie te ontmaskeren, verpest ze de kerst bijna voor iedereen en moet ze samenwerken met Jackie om de feestdagen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Heather Grahan, Brandy Norwood, Jason Biggs en Matt Cedeño.

‘Best. Christmas.Ever!’ is vanaf 16 november te zien op Netflix.

Zien: trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'

Karen Luiken-01 december 2023 om 11:18

Het aftellen is begonnen. Naar kers (uiteraard) maar eerst naar de datum van 20 december. Dan verschijnt namelijk de film 'Bon Bini Bangkok Nights' op het witte doek!

Wanneer Judeska en Ping Ping een lening afsluiten bij de malafide Aziatische zakenmagnaat Lo Pei Chan om hun fastfoodketen F.C. Kip uit te breiden - en ze de kleine lettertjes niet lezen - raken ze alles kwijt waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Ze traceren Lo Pei in het exotische Bangkok waar hij een zwaarbewaakte villa bezit. Daar beramen ze met het hele team van F.C. Kip een gewaagd en levensgevaarlijk plan om terug te stelen wat hen is afgepakt. De heist loopt natuurlijk heel anders dan gepland, wat hachelijke maar ook zeer komische avonturen oplevert. Racende tuktuks op het Thaise platteland, adembenemende martial-arts op de Chatuchak markt en wilde vuurgevechten op Khao San Road.

Klaar voor een klein voorproefje? Bekijk hieronder de nieuwe trailer van 'Bon Bini Bangkok Nights'.

Maksim Stojanac leent stem uit voor hoofdrol in 'Wonka'-film

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:32

Maksim Stojanac is gestrikt voor de Vlaamse versie van de langverwachte film ‘Wonka’. De Vlaamse acteur leent zijn stem uit voor de rol van Willy Wonka, een personage dat wordt gespeeld door Timothée Chalamet.

‘Wonka’ speelt zich vóór de gebeurtenissen uit ‘Charlie and the Chocolate Factory’ af. Kijkers worden meegenomen in de jonge jaren van Willy Wonka en krijgen avonturen te zien die hij meemaakte voordat hij de chocoladefabriek oprichtte.

Maksim Stojanac laat in een gesprek met Humo weten dat hij ontzettend veel plezier heeft gehad tijdens het inspreken van de stem van het hoofdpersonage. “Willy Wonka spelen was oprecht een van de leukste dingen die ik heb mogen doen”, zegt hij. “Ik mocht zo een interessant en liefdevol personage vertolken. En de film is zo mooi.”

‘Wonka’ is vanaf 13 december op het witte doek te zien. Naast Maksim zijn ook Bent Van Looy en Goedele Wachters in de Vlaamse versie van de film te horen.

Ontdek meer